![]() |
Szukam jakiejs gry cos moze podobnego do tibi lub baldura/ice winda
Szukam jakiejs gry cos moze podobnego do tibi lub baldura/ice winda
|
Never winter nights ??
albo baldur 2 i ice 2 :P |
Planescape Torment
Gothic I i II(mało podobne, ale dobre Rpg) Kotor(knights of the old republic) Jakoś nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Torment jest najbardziej podobny do Baldura z tej trójki. |
Ja właśnie sobie pogrywam w Lionheart... niezłą gierka połączęnie Diablo z Baldur's Gate w systemie Fallout'a (S.P.E.C.I.A.L.)
|
Morrowind
Dablo 2 ( chociaż to bardziej hack&slash ) Plenscape Na razie nic mi więcej do głowy nie przychodzi. |
|
A ja ci polecam przejsc jeszcze raz baldura lub icewinda gruntownie przebudowana drużyną - gwarantuje, że będzie to wyglądać jak zupełnie inna gra (szczegulnie BG2, w którym każdy członek drużyny ma odzielne questy, osobowość itd.)
|
jeśli nie przeszedłeś jeszcze Fallouta I i II to szybko napraw ten życiowy błąd.
|
święte słowa PL
ja właśnie naprawiam ten życiowy błąd polecam fallouta wszystkim |
Może Mu-online ?
|
gothic 1, 2, lub noc kruka (polecam noc kruka) jezeli niegrales w to to w co ty grasz?? i polecil bym ci jeszcze tak dla zabiciaczasu gre na stronie http://www.legend.kurde.pl/ mozesz tez sprubowac lineage lub ultimy a jezeli niechcesz wydawac kasy ani poberac z netu to www.runescape.com
|
Cytuj:
@Topic : znajdz na jakichs stronkach (np. www.gry.wp.pl) w rozdziale RPG...moze ktores ci sie spodoba. |
Graj w Diablo2 to sobie przez neta pogramy ;)
|
thx ale fajnie ze diablo mi wejdzie -.-
po drugie kto powiedizal ze niepszeszedlem fallauta??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |