Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy Astera, Pandoria i Shivera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24166)

MatKus 25-01-2005 15:55

Nowe światy Astera, Pandoria i Shivera

Dzisiaj powstały 3 nowe światy. Są to:
Astrea - NonPvP, USA
Pandoria - PvP, Niemcy
Shivera - PvP, USA
Jak zwykle przez pierwszych kilka dni na tych światach będą mogli grać wyłącznie posiadacze Premium Account, jednak później światy zostaną otwarte również dla graczy z darmowymi kontami. Limit graczy również jest na razie mocno ograniczony, żeby nie powodować przepełnienia rookgaardu (choć i tak będzie tam tłoczno na początku), jednak limit ten będzie stopniowo zwiększany.

Tychanowicz 25-01-2005 16:00

No to ładnie lecą sobie z tymi servami

Raynold 25-01-2005 16:00

Jejku... oni przesadzają z tymi światami chyba ;) 5 światów w ciągu miesiąca... nieźle, nieźle... chyba dobrze obliczyli wpływy z pacców, że mogą sobie na takie coś pozwolić ;)
Miejmy nadzieję, że być może w pewien sposób pomoże to zlikwidowaniu tłumów na starszych światach...

PiXik 25-01-2005 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold
Jejku... oni przesadzają z tymi światami chyba ;) 5 światów w ciągu miesiąca... nieźle, nieźle... chyba dobrze obliczyli wpływy z pacców, że mogą sobie na takie coś pozwolić ;)
Miejmy nadzieję, że być może w pewien sposób pomoże to zlikwidowaniu tłumów na starszych światach...

Właśnie zawsze jest taka nadzieja ale jakoś to nie wychodzi ;)
proponuje cipom(cipsoft team) po miesiącu prawie wszystkim z top 25 dać bany za acc sharing :)

Siergiey 25-01-2005 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold

I to jest troche dziwne...;/ Swiatow przybywa, ludzi nie ubywa. Moze jeszcze troche serwow i sie liczba graczy rozlozy rownomiernie ;]

Tychanowicz 25-01-2005 16:10

@Pawełekthedruid- Co Ty myślisz że ktoś ma wysoli lvl to musi dzielić konto?? Dajmy przykład Cachero(191 Master Sorcerer) robi lvl co 2-3 dni a z nikim swojego konta nie dzieli.Jak masz dużo kasy,SD,blokera i co najważniejsze CZAS to co to za problem...

Tompior 25-01-2005 16:13

O ta cachero nie ma acc sharing tak samo jak bubble nie ma?.....
Nie ma takiej opcji zeby gosciu nie spal wogole....

Jactrans Pacera 25-01-2005 16:15

Ech...

Szkoda że dopiero teraz te serwy bo niedanwo skonczyl mi sie pacc :/ Ale i tak dobrze ze je zrobili bo jak mowil Pawelek moze to rozlozy graczy rownomiernie na serwach. A polakow zachecam do robienia postaci na Pandorii i moze wreszcie My opanujemy jakis serwer :D

PiXik 25-01-2005 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tychanowicz
@Pawełekthedruid- Co Ty myślisz że ktoś ma wysoli lvl to musi dzielić konto?? Dajmy przykład Cachero(191 Master Sorcerer) robi lvl co 2-3 dni a z nikim swojego konta nie dzieli.Jak masz dużo kasy,SD,blokera i co najważniejsze CZAS to co to za problem...

Osohozi??napisałem prawie wszystkim a jeśli jesteś tak święcie przekonany że cachero nie dzieli musisz być gmem..albo cipsoftem<lol2>

Jactrans Pacera 25-01-2005 16:22

LoL

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Osohozi??napisałem prawie wszystkim a jeśli jesteś tak święcie przekonany że cachero nie dzieli musisz być gmem..albo cipsoftem<lol2>

Jak mozna byc CipSoftem? :D :D

Shin Chan 25-01-2005 16:24

moze nie majac pomyslu jak rozwiazac problem Kickow Cipy storzylu servery w nadzieji ze odludnia pozostale :/

uSa non pvp moze pacera uwolni sie od Br :p

Micek 25-01-2005 16:31

Fajnie, fajnie ale czy kiedykolwiek będzie POLSKI server?? Raczej nie. Na razie mam nadzieje że Lunara się trochę odludni

Voltar 25-01-2005 16:31

Byłem jedna z pierwszych osób, ktore zalogowaly sie na Pandorię, stworzyłem postać minute po dodaniu newsa na tibia.com, pozniej CipSoft siedzial na servach i sprawdzal czy wszystko jest OK, a pozniej sie logłem :))

Ale tyle wiary, ze hej! Swiatynia byla cala zapelniona >.<

Frolik 25-01-2005 17:40

Nareście !!!!!! :D ja gram na pandorze i jak co to mam nick froliks :D see u in tibia

Ankhaev 25-01-2005 17:41

No no no.. Przenoszę się na Asterę :D

Thero 25-01-2005 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jactrans Pacera
Jak mozna byc CipSoftem? :D :D

Grają na zmianę;), gra on przez około godzinę i po kolei każdy członek CipSoftu, ażeby było sprawiedliwie, ale tak się jakoś złożyło, że wolli byc "uczciwie" łamać zasady Tibia Rules więc nie dodali sobie tych 50 lvli na początek + eq itd. ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siergiey
I to jest troche dziwne...;/ Swiatow przybywa, ludzi nie ubywa. Moze jeszcze troche serwow i sie liczba graczy rozlozy rownomiernie ;]

Ubywa, jednak nie znaczna ilość, a CipSoft robi jak najwięcej serwerów jak najczęściech, ruch w interesie jest i właśnie o to im chodziło...

@Topic
Tylko się nie podniecajcie, że nie wiadomo to ile już ludzi gra w Tibię, stworzona w 1996 roku w końcu była to i te kilka lat pracy myślę powinny nieco mocniej zaowocować...

@Offtop
Pod nickiem użytkownika pisze ile ma postów, to napewno ma na celu zwiększenie liczby postów ;)...

EDIT: I don't understand, pierw pisało ile kto ma postów, a teraz nie? ;p Czy to z moją przegląradką coś nie tak?

[edit by MatKus]
To był tymczasowy problem, i został rozwiązany ;)

Koma$ 25-01-2005 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tychanowicz

Założe się o wszystkie pieniądze, ze graja nim CO NAJMNIEJ 2 osoby.

bartoszex 25-01-2005 18:38

new worlds

Własnie ostatnio myslalem o przeniesieniu sie na nowy server :). Chociaz mam jeszcze dosc duzo planow na Aurerze :P ! Pozdro for @ll !

karat 25-01-2005 18:42

Te światy nić nie dają gram na Eterni i dupa.Złapanie respa to cud.A tak nawiasem to według tej umowy za ni to powinniście wiedzieć coś wcześniej o tych światach a ja niepowinienem wiedzieć tego przed TIBIA.PL !!!.

uneg 25-01-2005 18:53

Pandoria

Kolejny pvp niemiecki :)
wbijam sie tam. Jakby co to msg me.

Nick : Rzeznik Masakrator B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06.