![]() |
Demon solo. Exori+expl
|
Wielki Gratz!!!
|
gratz 100 lvl:)
|
Omfg!!!!!!!!!
O żesz ****a ja *******e ***ana w dupe mać!!!!!!!!
|
A co ja sie będe rozpisywał, Congratz (po raz 4 :P), skoro nabiłes ten upragniony 100lv to mozesz jutro o 10 przyjsc na rynek wiesz po co ;) i sie niewymiguj !
|
Gratz po raz drugi...
Cytuj:
|
gz
Kip ... no no :)
wielkie gratz dla ciebie. ~~ Kiperr: exori ""Time To Die"" :D hauahauhauahauah, fajne :P ja tez tak chce. |
Gratz!!!
Kiperr gz!! Jesteś moim wzorem!! :) A żeby wiedzieć że filmik jest za***sty nawet nie musze go ściągać ;)
|
Rzadzisz... :)
Rotfl te twoje Time to die jest slawne :) fajny dodatek do exori, i gratz 100 lvlka :) kiedy idziesz na annihilaora?:D |
gz 100 levela
jak zdobędziesz SoVa to twoje filmiki będa jeszcze ciekawsze ;) |
Gratz next time
Uhm, to bedzie 3 raz juz gratz?
;-) You are a Pipolina. |
Wiedzialem ze ci sie uda :)
Niech moc dalej bedzie z tobą ^^ Wielki polak w małej polsce :P Aha zapomnialem dodac:Czekamy na filmiki z tobą i sovem ;) Aha i gdzie twoje e plate i gold legi sie podzialy ??;( |
Czekałem na ten film ten film jest zajefainy de best i like you and you movie
lunara de best (Sir coinse) |
omg... wymiatasz jak zawsze i gratz 100lv :D, ciekawe kiedy pujdziesz zrobic anihilatora a jak bedziesz robic owego questa to zrob filmik plz:P
|
Kiperr jestem twoim idolem xD Filmy z tobą zawsze wymiatają, teraz może spróbuj jednego z bossów solnąć :P :S
|
Pozostaje tylko gratulowac i czekac na filmik z annihi~ ;)
|
Nice~ Ba! So nice~...
;p EDIT: "yay :D", zmienić "a" na "e" i spojrzeć w mój podpis ;P. Btw. The nicest your movie ;). |
me podnosi sie z kzesla ze swoim telefonem i kzyczy: "NIEWIEZE"
|
Kiperr owned - rób ani szybko a potem zbierajcie się na ancient helma. Na Lunie nikt nie orbił chyba.
|
Wstyd mi Kiperr wstyd...
To po prostu jedna wielka siara... Jaką narobiły ci moje Explo. No bez jaj jaki dmg szedł zazwyczaj. Ale po raz n-ty gratz. I czekam na ciebie na tibii :] Szalejesz. Ale radzę uważać - zgarnąłeś od demona combo za 1200, Anihilatora odradzam teraz :P życzę miłego dnia Czekam na następne filmiki :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |