![]() |
Mino archery i podziemia BK house....
A więc chciałbym się wybrać z mino archerami do podziemii BK house.
Moja taktyka polegała by na tym, że ja "blokowałbym" a mino archery pozbawiały by BH życia. Mam kilka pytań dotyczących moich planów: 1.Czy mam iść pod BK house czy gdzieś indziej? 2.Na ile huntowania (mniejwiecej) starczy mi bp UHów?? 3. Czy macie może jakieś inne taktyki co do zabijania BH za pomocą MA? 4. Czy mam pozostawiać brudną robotę mino archerom czy mam je wspierać z HMMów? 5. Ile expa mógłbym zrobić w trakcie 0.5h - 1.5h hunta? Chciałbym dodać, że mam 20 lvl i 28 mlvl (wiem że słaby :P) Proszę o szybkie i konkretne odpowiedzi... Z góry THX |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A ile mniejwięcej zabiera combo BH? Cytuj:
|
ja sie bujalem tam ale yawsye robilem jednego mino i wspieralem z hmm, kasa sie zwykle zwracala i uhow duzo nieszlo jak bralem fooda bo exurowalem sie tylko ale exp strasznie wolny, ja duzo szybciej expie na rotach na fibuli ^^
|
@Arthus Drag'Tail
Doczytałem i część rzeczy wywaliłem, o tym akuat zapomniałem. Bh potrafi walnąć kombo za 200hp w ciągu 1.5 secundy. Często zdażają się 2 hity po 40 każdy w jednej sekundzie. Polecam dobić do 27/28 lv i z monkami isć na d-guardy. Do tego czasu można roty, albo coś innego tej siły. Z runami mozan na cyce(np z blokerem) itp. @Shater Nie twierdze, ze Arthus nie zsoluje z jednym archerem bh. Opłacalność-tak, jak ci wypadają 2h swordy, m-stary i bh-shieldy. To sie wtedy szybko zwraca. Kwestia szczęścia. |
Cytuj:
Co do cyców.... Niby exp dobry, ale 0 (słownie: Zero :))sprzedawalnego lootu a zadymiście dużo żarcia, więc marne szanse, że mi się HMMy chociażby w części zwrócą. Kolejną rzeczą jest to, że najbliższe spawny cyklopów są (chyba) w Mount Sternum, więc to troche daleko (a droga niebezpieczna-GS'y). |
na BK sa drzwi przez które jak sie niemyle przejdzie tylko 50 lvl
|
Te dzwi są aby dojść do bk. Przed nimi są te 4 spawny o których juz pisałem.
|
ale beholdery sa tagże przy samym bk chyba 2 jak sie niemyle z filmiku
|
co wy gadacie ... lol bh combo 200 ?? hahahaha ....
Moze dobij bodajze 22 lvl i idz z ghulami na dwarf soldiery:} Zarobek nie maly duzo sprzedawalnego sprzetu(dwarven shield,scale arm) zarcia duzo. Exp tez niczego sobie:] Polecam |
Cytuj:
Po drugie, Ghoule mają mało HP więc soldy które często występują w grupkach rozwalą dość szybko ghoula. Po trzecie, Ghoule leczą się dosyć wolno w stosunku do Monków których jak juz ktoś wspomniał, można używac do guard huntów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |