![]() |
Tibianus King czyli podwladny cip softu :D
podaje wizerunek groznego przestepcy Tibianusa Kinga wysłannika Cip softu ktory powoduje lagi kicki i padniecie servow jezeli go zobaczycie zadzwoncie pod nr 997 oto rysopis:
http://img79.exs.cx/img79/1706/tibiaking6pt.jpg |
Naucz sie rysowac
|
Marek! Jednak jesteś debilem!
|
Alem sie usmial ^^
Unkown-Jaki marek ?? :P |
ty naprawde jesteś idiotom
zeszyt w kolorowe kratki ty do 1 klasy chodzisz?? |
Omg Tobie to sie juz doszczetnie nudzi.Szczerze to jest do du**.
|
Star ale gówno !!! X( X( X( X( :evul:
|
nOOb plx....-.-'
|
prawdausmiac sie mozna :hahaha:
sami wyraziliscie moja opinie :) |
Co za debil
...Pośmiali my sie jak nigdy... ale ty jestes iditą, człowieku ten rysunek odzwierciedla twój umysł.... 8o
|
Lepiej być nie może ahhhh.....
.Jeżeli piękno zabija będziesz nieśmiertelny.
Jak to jest twoja najlepsza praca to :cup: GRaTz :cup: |
Przestańcie tak ostro jechać po gościu,
przecież się starał (chyba) Poza tym ma tylko 12 lat. Ale kariery dużej to mu nie wróżę ;) Mógłby przynajmniej to w odpowiednim dziale umieścić. SPAM Topic do usunięcia |
Cytuj:
@Topic Jak dla mnie on chcial poprostu zrobic cos smiesznego odrazu sie krytyka posypala omg , a kratka kolorowa mogla sie odbic tak na skanie... a zreszta co ci to przeszkadza ? twoj zeszyt ? - noobowstwo polaków. jak dla mnie jest git a pozatym to mial byc rysunek totalnego żula.... przez to jest tak "nieestetycznie" narysowane spox |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z góry przepraszam wszystkich, ale próbowałem się tu doszukać czegoś śmiesznego, lecz jakoś nie mogę...
IDIOT... |
Oto przykład dziecka okaleczonego przez manie, nudzącego sie na matematyce i cieszącego sie, że ma skaner !! n/c co tibia może zrobić z człowiekiem.. :(
|
Cytuj:
|
No W skali Szkolnej ( a Fuj !!! Mam Ferie ) :
Pomysl 4/6 Wykonanie 2/6 Tylko tyle moge napisac... |
Pomysł 0/10
Wykonanie 1/10 (1pkt za colorowe kratki :P) Po pierwsze, zły dział! Po drugie, Jak już malujesz to z sensem. Po trzecie, idz do mdk na rysunek jesli lubisz malować, może ci się uda jeszzce wyjść na dobrego rysownika Po czwarte, nie powinno się malować czarną kredką, najlepszy jest ołówek. Po piate, jeśli to jest ołówek to jakiś lipny :P Po szuste, musze już kończyć Po siudme, the end :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |