![]() |
Pk'ing
***Do zamknięcia***
|
Ktos sie rookowal i zabijali go przed swiatynia. Lol. W ogole, co za temat...ofiary mordu. Jak w rlu...czy wy nie zaczynacie zyc tibia? Pkrzy sa, byli i beda, to normalne.Ale zeby nazywac ich mordercami...
|
Nie mam skrina, ale pozwole sobie skomentowac.
Jesli to najwiekszy/najbardziej bezczelny akt mordu zjakim sie spotkales, to ja przepraszam... Chyba pierwszy raz do Carlin zaszedles :o, z reguly tam cala droga ze swiatyni jest uslana cialami (bez przesady). :P Poza tym zero tu akcji :P bylo przytachac ciala amazonow i wild warriorow, zeby bylo wiecej. I gdzie tu bezczelnosc? Moje propozycje bezczel PK: a) skosic highlevelowego sorca z dobrej gildii afkujacego przed drzwiami domku b) isc na hunt i tuz przed uhnieciem sie blokera "pomoc" mu sdkiem c) skosic highlevela z red skullem na red hp przed depo. Kolezka tak zrobil. SDknal 60+ knighta na red hp i z red skullem pod depo. Wylecial DSM, SDkow 2 bp etc etc ;). Ale potem ladny hunt :D |
Zaraz ja sie dopuszcze aktu mordu na tobie i tym calym gownianym topicu! offtopic pliz
|
Zaśmiecasz forum :(
|
Musiałbyś zobaczyć, jak del'toro na isarce do carlin wparowalo podczas wojny z banana team.... Albo jak jakis high level sie banowal, albo jak jakiś n00bek z 20 levelem sie rookowal, albo.... W kazdym badz razie na carlin to nawet nie jest norma :P
|
nom niepotrzebny ten temat nierobić takich poco to walnoles ssa z glupiego carlinu co jak zwykle ktos sie rookuje i cial duzo lezy -.- oco ci chodzilo??
|
Dałem szota zeby nie być gołym, a topic założyłęm zeby zobaczyć wasze ss'ki... ale dobra jak nalegacie to sie usunie :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |