![]() |
Wszystkie Fake o Kreska + Kropka (by noob)
Chce tu zamieszczać wszystkie moje fake'i ;P ... bo coś niechce spamować 2 posty pod rząd więc pospamuje troche topicami ;P . Ok (no bo zrobiłem nowy fake a od nowa będzie lepiej ;P ) .
Oto one: 26.01.05 Pierwszy fake o kreska + kropka http://img195.exs.cx/img195/9251/ciotowate28te.gif __________________________________________________ ______________ 26.01.05 >>>>>>NEW<<<<<< Drugi fake o kreska + kropka i konsekwencji jego robienia ... ouch ;( . http://img193.exs.cx/img193/9761/aip10nj.gif Bohaterowie którzy zagrali w pierwszej produkcji filmowej firmy AIP (Avager Incorporation Presents) http://img193.exs.cx/img193/3144/bohaterowie1be.gif Comment plx (ps. ja noobek jestem więc bez krytyki ;P ) . Będe na bierząco uaktualniać ten topic pisząc post że coś dodałem ;) . |
spoko tamten fakeowiec i to jak go starsza rozwalila :D rub wiecej :P
|
Avager the best
Avager zrobił kolejny genialny fake nie ma co sie rozpisywac poprostu ZA***IŚCIE
|
EEEeee to był fakes eee lol to jak już masz tak spanować to napewno nie takimi fakami plz
|
Cytuj:
AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHH AHAHAH Dobra ale mnie rozwaliłeś tym twoim tekstem kompletnie. Współczuje ci twojemu braku jakiegokolwiek IQ (naprawde :/ ) Gdybyś zrozumiał TERŚĆ zawartą w tych "Fake'ach" to byś zrozumiał oco biega... ale nie ! ty nawet angielskiego zapewnie nie znasz ! Poprostu poczytaj drugi topic oco w tym biega (drugi topic = Kolejny fake oparty na kropkach i kreskach) to zakapujesz może na 21% . Ehhhhhhh....... Topic: Narazie mi się nie chce tego robić :P Jakieś takie dziecinne mi się wydaje ;P . Może zrealizuje tego fake'a w moim śnie ? TAK !!!!! ZROBIE TO !!!!! WŁAŚNIE TERAZ !!!! WŁAŚNIE TERAZ IDE SZUKAĆ TŁA DLA NIEGO :P (aha... będą tam nowe obiekty gdyż żaden z tibii nie spełnia tych wymóg (no raczej 80% ich nie spełnia ;P ) ... ) . P.S. Artimos, życze ci szczęścia w myśleniu 8o 8o 8o |
[night=3]Kufa beznadziejne faki takie tandetne że aż są fajne :D[/night]Nie no jak na n00ba to fajne te faki :)
|
LOADINGO.....
^^ ROX :D:D:D Fajne :) szczegulnie ten/ta Mom :P P.S czemu tam pisze na końcu "FIN" skoro to Brazylia a nie Finlandia ?? -.-' |
Cytuj:
Fin to chyba po francusku Koniec ;) (niejestem pewien czy po francusku... na 80% tak ;P ) .... Czyli Fin to to samo co END lub podobne, a czemu tam to dałem ;) ? tego niewiem ;) tak mi pasowało :D . (mogło by być Finao lub Fino lub Endeto :P ale dałem akurat FIN :P ) |
Cytuj:
|
MUhAUhAUAH + AhAHAhAHAH = MUAHAUHAUAH UAHAUHAUAHA*
WYtrzapisty fakos :) More blz
|
Cytuj:
Oj... TO niewiem czemu grasz w tibie czy tam w inne gry MMORPG jeśli nieznasz angielskiego ... nawet TAK ŁATWEGO jakim ja tam pisałem, nie używałem żadnych trudnych słów tylko prawie same przekleństwa (omg... czemu :/ ... ja mało przeklinam ;( ) a po drugie słowa takie jak PRESENTS , STORY itp. napewno znasz a jak nie TO NAWET SIĘ NIE WAŻ GRAĆ W MMORPG I INNE GRY PRZEZ NETA !!!!! Aha, jak byś bywał częściej w dziale FAKE to byś się pokapował że te fake mają swój humor ... ale nie ... ty raz na dzień jesteś zaglądasz do losowego topica walisz komenta bez zrozumienia fake'a itp... eh. To taki mały off topic kierowany także do innych (jak nie znasz angielskiego to WON od neta ... chodzi mi tu o podstawowe słowa !) . O i mam temat na kolejny dziecinny fake... cya ! |
Cytuj:
@Topic A co mi tam, skomentuję jeszcze raz ;p. Gratz pomysłu, chyba nie na miejscu jest tutaj ocenianie wykonania? ;). Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wykonainia nie oceniajcie :D (Może nie teraz..... :P )... aha niekapuje oco ci chodzi z tym pol? Czy to jest twoja wizja gdy: -posłuchają mnie i grać nie będą grać -nie posłuchają i będą ciągle grali :) . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |