![]() |
Co mary¶ke robi z ludĽmi ?
Idę sobie wła¶nie na ghostland poexpić, a tu Tony Rowk (60 lvl knight ISARA) gada z drzewem, tak z drzewem -.- Popatrzcie co się działo dalej:
www.republika.pl/kon2005/tonyrowk.rec |
21:41 Tony Rowk: Yes, I love Marihuana. Omfg lalalalalal dobre rozmawia z drzewem
|
Naprawdę ¶mieszne :):):)
|
OMG gosciu mówi że od alkoholu sie człowiek robi głupi to on chyba musi zoabczyc ten filmik żeby zczaić co robi maryhuana ;-/ Takim to trzeba współczuć :o
|
Kole¶ się ziarał. Haloon miał taki że nie wiedział co robi albo poprostu mu sie nudziło i nie miał z kim gadać to z drzewem gadał
szacunek (J.S.M) HIP-HOP B) |
zapalcie i poznajcie ta roskosz :)
|
Spoko to jest. :D
|
Jak był nawalony to jak pisał
|
Hehe. Pogadalismy sobie niezle z Tonym ;)
|
a ja jeszcze nigdy nie jaralem i nie mam zamiaru :P
|
xD
hehe to mnie upewnilo w tym zeby nie palic maryski =P .
Gralem na Isarze kiedys ale nigdy goscia nie spotkalem ; ). PS: To moja pierwsza wypowiedz odkod zalozylem sobie konto na tym forum =] |
Tak szczerze mowiac sa ludzie i taborety ... :D
|
btw. Jak masz po bace haluny, to musi to byc na prawde dobry staff.
a jak już je masz to nie jestes w stanie pisac hehe I love marihuana :* Ten kole¶ się pewnie wygłupiał hehe ja od 1-24 lvlu na rooku nie gralem ani troche na trzezwo ;p |
Przykro nam, ale podany adres nie istnieje.
Nie moge sciagnac tego |
@Up mam to samo, moze ktos gdzies to wsadzic ?
|
Rofl ja sciagam splifa co jakis czas ale niegadam z drzewami :D .Raz tylko wkrecil mi sie film ze gram z muminkami w karty :)) ale to raz
THC =DD:dance: :dance: |
prosze o rehost :)
Z chencia bym sobie obejrzal, ja jeszcze nigdy po buchach nie gralem w Tibie, ale chyba zaczne :D |
Nie dziwne ze nie dziala skoro ten temat byl zalozony ponad rok temu. Ktos tu sie w archeologa zabawil -.-
|
o lol, nawet nie zauwarzylem :)
ale odgrzewany placek :) |
lol !!1111
ale z was debile ten film to sciema jaram od 2 lat coddziennie i gram w tibie i jest good...:cygaro: :cygaro: :cygaro: (mary¶ka) LOL:cygaro: :cygaro: :cygaro:
jarajcie ziolko pie***lcie policje ;]:cygaro: :cygaro: :cygaro: :cygaro: :cygaro: :cygaro: :cygaro: :cygaro: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |