![]() |
Exevo gran vis lux - Lol
Dzisiaj kupilem sobie czar Great energy beam , mam 14 lvl i 29 magic lvl .
Oto pierwszy strzal z czaru ( Nie mowcie ze malo ssow bo raz tylko walilem ) http://img.photobucket.com/albums/v6...-172033-12.jpg |
:d
No nie najgorszy hiciorek zrub sobie lvl i mlvl i pokazuj całemu ¶wiatu, jaki jeste¶.....:D(dobry):P
|
Spox, spox, ale nie boisz sie ze padniesz na zerkoo z takim niskim lvlem ? :confused:
|
Omg ale fajne czy ten czar jest dostępny dla facc??
|
Cytuj:
Spoko hit gratuluje :P |
|
Heh fajny hit :P ja kiedys klepalem zerka drutem z chyba 17lvl ? ale na niewidzce z hmmami =/ wiec dupa :P ale ss fajny
|
Cytuj:
pff nie? TAK |
~Grattis ;-)~
|
tak
Cytuj:
Tak to jest dla facc dostepne , a wyzej jakis n00b napisal ze nie!! |
Fajny ss-ik ale lepiej uwarzaj z tymi zerkami potrafia byc hamskie :P
LESZCZ tak na mnie mowia :):):) |
Cytuj:
|
lol
wez mnie nie wkorwiaj bo nie znasz sie na tibii a piszesz !! X(
|
Nie nieznam się na Tibi tylko się pomyliłem bo jestem k-n-i-g-h-t-e-m więc się na czarach nie znam i poprostu my¶lałem że nie jest dostępny więc napisałem ale się potem poprawiłem... Więc się odczep i kup sobie słownik i naucz się poprawnie prowadzić konwersację...
|
ok
:) B) :] :evul: :cup: ok juz spoko pomyliles sie , sorry :p ;)
|
No jak już się dogadali¶my :cup: to jeszcze raz gratuluję Ci bo tego hita bo ja dzi¶ kupiłem na moim runemakerze zwykłe energy beam to w człowieka weszło najwięcej 27 :P Lifely a może pokażesz który masz lvl?? :P Hymm... masz 116 badajrze prawda? :P
|
Taaaaaaaa... Ale coraz blizej 115 :p
|
Exevo gran vis lux jest badzo mocnym czarem spontanicznym pamietam jak mój kolega na 22 lvl sorcer z 30 m lvl walnol wemnie z tego za 114 - hit pvp jest 2 razy mniejszcy od hita w potwora a jak waliz z tego w necro to mu za 300 wyjechal
|
:cup: .:Gratz:. :cup: a zrob testa z energy wave to jest troche mocniejsze
od Geb :P tym powalisz zerka odrazu. |
Dlaczego mi sie nie wyswietla?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |