![]() |
2h necro hunt solo 75ek
http://www.gizycko.mm.pl/~xxx/necro_hunt.rec
Wiem moje skille sux, kazdy mi to mowi nie musicie znow tego powtarzac ;p W sumie zuzyte runy zwrocily sie potrojnie. |
Lol
Filmik nie jest taki zły, może troche przynudawy!!! Następnym razem zapał światło bo prawie nic nie widac!!! :P
|
oficjalnie lubie grac po ciemku a nieoficjalnie nie bede sciemniac ze laze z torchami ;p
|
Ciemno jak w dup** u murzyna!!
|
przy 48 minucie wylaczylem bo troche nudne :)... jak za ciemno to wez latarke i poswiec w monitor ... naprawde lepiej widac lol :]
|
ma sie tibie gg nie ... ;)
|
niby tak ... ale jak ci postac zhakuja to nie bedzie tak milo ... TIBIA GG SUX ... Utevo Gran Lux ROX :]
|
Przyjemny filmik, choc rzeczywiscie na dluzsza mete to przynudny lekko. A co do Undmeena... Jakby uzywal tibia gg to caly ekran bylby oswietlony...
|
Cytuj:
Bykuu gratz boszków raczej koszty runków Ci się zwróciły ;). |
Jak nagrywasz filmik (uzywajac tibi gg ) to chyba inni co go ogladaja nie widza tego "sztucznego" oswietlenia ... CHYBA, nie jestem pewny - nie uzywam tibi gg :)
EDIT: OMG boszki :) gratz |
no nie widza i next time musze se jakeigos magic light wanda uzywac zeby ludzie nieplakali:)
|
Hmm.. szczerze? film jest dla mnie beznadziejny. w ostatnim poscie napisales, ze wezmiesz wanda, zeby ludzie nie płakali, tak jakbys robił komus łaske. Nie krecisz filmu dla siebie, tylko dla widzów, a jesli dla siebie to nie umieszczaj na forum, bo oglądanie czarnego minitora w którym co jakis czas widac błyski hmmow nie jest ciekawe.
Chyba niechciałbys, zeby aktorzy grali plecami do kamery? postaraj sie następnym razem. |
:]
Spox filmik, gz lootu... oby takich wiecej. B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |