![]() |
Crystal Axe
Chciałbym wam przedstawić mój 1-wszy rysunek broni
To jest Crystal axe (widzicie że jest coś nie tak?Sorki ale paint mi sie zepsół więc dlatego jest takie wielkie tło i axe -.-) http://img163.exs.cx/img163/6981/axe23lu.jpg COMENT PLX PAMIĘTAJCIE TO JEST 1-SZA praca!!!! |
ja tam widze Patyk a na końcu tego patyka widze szkło ale i tak fajne co kolwiek to miało być :p
|
dziwne, wycinane z jakiegos zdjęcia/obrazku....
Jedyne co ty zrobiłeś to chyba tylko tło ;/ |
ale kicha...widać że zeskanowałeś zdjęcie a potem żeś w paint'cie tło zrobił (niedokładnie obrysowane :]...nie wspomne o tym brązowo białym czymś ) następnym razem wykombinuj coś bardziej oryginalnego (włóż w to więcej pracy??)...
|
no negative coment plx!!!!
|
@Up
Lizak ?? Zrobiłeś zjdęcie lizaka to po kiego to do "grafiki" dawałeś jak to zwykłe zdjęcie ?? Zrobiłeś różowe tło i ale z ciebie grafik -.- :baby: |
kurde potzebny nam jest baron dawno go niebylo na forum gdzie on jest niech ktos mu da link aby to obejzal albocos bo tylko on umie tak "kopac tylki noobom"
|
UWAGA !!! Bede zygal
Moge pomodlic sie za ciebie i wspolczuc osb(ie/a), ktore musza z toba przebywac na codzien ;( . Nierozumiem tego jak mozna byc tak pustym i zrobic tak glupia rzecz. |
LIZAK LIZAK i jeszcze raz LIZAK tylko tego trzeba było na forum jakby go wprowadzić do tibi to by była fajna broń do axów i by miał możliwość by jakiś potwur sie do ciebie przylonczyl. Dajesz mu lizaka i jusz. Coś ala ice rapier jednorazowy , tylko zamiasat atakować potworka on sie do ciebie przyłancza. Dawno się tak nie uśmiałem :D :D :D :D :D . Lizaki górom!!! :cup:
|
Cytuj:
|
Lol!........Heh jakby byl na forum dzial"Humor" to to idealnie by sie do niego nadawało. ;)
|
eeeeeeee .... Lizak ?? 8o zabardzo nic nie widac na tym obrazku.
Moze jakbys zmniejszyl to lepsze by bylo :) Lizak ?? 8o |
To "coś" na paincie + dodanie pare bajerow na Photoshopie ....
n/c |
buahaha no rzeczywiscie a tak sie zastanawialem...czy to kieliszek? a teraz wiem ze to ugryziony w polowie lizak! xD
Lądujesz w galerii ludzi pozytywnie zakręconych xD nie no pekam...:D:D:D aj loff yu dude :*** |
Totalne Dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
heh....zaczne robić normalne fotki z tibi :( a za grafiki się wezme tylko na przeróbki....(patrz na mój avatar)
|
<<no Comment>>
|
Guano. Wielkie, brązowe guano.
Człowieku - nigdy więcej nie bierz się za grafiki. WoGle za nic się nie bierz - leż na łóżku, gap się w sufit i oddychaj. Bo to jedyna rzecz, jaką potrafisz zrobić poprawnie chyba. Żyj sobie, jak takie warzywko - oszczędzisz nam cierpień. |
:0
Jak ktoś głupi to aż milo :) .....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |