![]() |
12 lvl Dragon Solo :))
Srki Ze Tylko jedno Zdjecie Ale Bylem Pod Presja :P Wiec Troche Balem Sie Cykac Podczas Walki :) 12 lvl skille 40/28 http://zlotyb.w.interia.pl/dragsolo13lvl.JPG
Prosze O Komentarze :P Swiat; Celesta Wiem na ss ma tytul "drag13solo" poniewaz podczas solowania mialem 12 ale juz po tam zabilem bodajze trolla jak wracal i 13 lvl wskoczyl wiec ubilem draga na 12 :) To nie jest absolutnie Fake !! Dla niedowiarkow ;] Dzieki za coommenty Jesli Chodzi O Train To Trenowalem Do 41 Dista I Expie Aktualnie Na Cycach Wiec Lepszych Skilli Narazie Nie Potzebuje :) Pacc Mi Sie Skonczyl A Ubranko Zostalo Prosze Sie Nie Mylic !! A Eq To Taki Mi Wystarcza :) Widze Ze Nikt Nie Daje Commentow :(:( Temat Do Kasacji |
Gratz
Jakie skile? Interia sux Jestem I :) |
Coś mi się nie chcre wierzyć. Tło pod liczbą "700" wydaje sie jakieś dziwne. Nie pomyliłeś działów? :>
|
1. Zmien serwer na inny niz Interia (strasznie kiepski transfer i na wolnych laczach obrazek sciaga sie ruski rok X( )
2. Tytul obrazka - "dragsolo13lvl.JPG" - Ty piszesz, ze pokonales smoka na 12 lvlu.. IMHO cos jest tu nie tak... Moze sie myle - wyjasnij to. 3. Masz troche slaby szilding - widac ze od razu chwyciles za luk/kusze.. Moze lepiej potrenowac spearami na trollach az uzbierasz bp strzal? (moja taktyka). Widze tez, ze masz PACC, wiec z trollami nie bedzie problemu - Edron= Trolle + Goblinki :) 4. Na Twoim lewelu moglbys postarac sie o jakis lepszy sprzet - za ~2k+ mozna miec plate set (standard dla paladynow) 5. Zeby nie bylo ze sie czepiam - ss spoko i gratz solowania smoka na niskim lvlu :) :cup: |
@up
@up Wczytaj się w tekst.
A tak do tematu do bardzo dobra robot stary :p |
Cytuj:
Photobucket.com najlepshy:) |
www.photobucket.com rox , interia suX.!! X(
|
@ Tomek de Koziolek
Chcialbym zauwazyc, ze autor tematu edytowal swojego posta po moim, wiec ta uwaga ("wczytaj sie w tekst") jest troche nie na miejscu :P :D |
E masz na photo bucket prywatne konto zrob dla all zeby widzieli bo pisze account is private..
|
screen sciema ;)
sciagnijcie tego screena na pulpit odpalcie i przyblizcie w miejsce "700" .. przerobiona fota ... tak to nawet na roku Ci smoka moge ubic :P |
Brawo, brawo zlotek ;) Nawet sie w szkole nie chwaliles :) I zaznaczam - to nie fejk :)
PS. Ah, widac, ludzie sie skumali ;) |
Hmm widac ze fake :) po pierwsze gdzie sa slady walki ;) gdzie KREW , i dlaczego te hity na pasku sa takie fajnie podmazane ;P spoko stary ale nie ten dzial :) pozdrawiam
|
Jezeli to jest knight to go wlasnie wysmialem (mUHHahhUHuhaUehuhUHEU).
A jezeli to pall to jest mozliwe. Ale niestety to jest fake. Co ty chcesz pokazac chwalac sie fake'em? ludzie beda ci msg'i dawac i gratulacje skladac czy myslisz ze na forum bedziesz mial reputacje lepiej pokazac swoja prawdziwa postac. |
Według mnie to nie jest fake...jeju czemu wszsycy mówią że to fejk ? Dajcie mi SENSOWNY powód...
Przeczytałem ze nie widać śladów walki...przecież on pewno uciekał przed tym smokiem, a ślady krwii mogą być niżej. Inni że trzeba wkleić do painta i przybliżyć (czy coś takiego) Jest bardzo możliwe że go ubil: miał HMMy, UH, kusza, bełty...Ehh to jest możliwe... EDIT Dobra, wziąłem, zobaczylem to tło jest troche inne...być może efekt zamiany pliku z bitmapy na jpeg ? Nie wiem, ale czemu pasek życia został bez zmian ? Jakby coś fejkowal to by było ostro widać (chyba ze pełny profesjonalista) Aaa...i gratz dla ciebie ;) |
Gratz ;)
PS. Jle UH'ów zeszło? |
Nie fake ..
|
Fake ?!? LOL
Ludzi o co wam chodzi ?!? Ok robilem tego ss'a Print Screenem ale to nie jest Fake !! Zobaczcie na tibia.com moje dedy !! padlem prz tym 2 razy zanim go zabilem !! Poszlo 9 uhow i jakies pol bo hmmow :) Jesli ktos nie wierzy niech napisze dam mu to zdjecie z kompa na gg lub email'em !!~
3maj cie sie !! |
Gratuluje. Nie każdy palladyn na 12 lvl potrafi ssolować smoka.
______________________ Świat : Lunara Profesja : Knight Lvl : 14 ( cały czas rośnie ) M lvl : 3 ( cały czas rośnie ) Skille : 49/48 ( cały czas rosną ) |
****a! To PrzecieŻ Fake!!! To WidaĆ Za 1 Razem! ZŁa Czcionka I Popsute TŁo!!!!!! X( X( X( X(
|
FakE!!!!!!
Masz racje .... Te tło pod 700 jest nie do tego odcinka trawy ;)
i wogóle to exp tak nie leci :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |