![]() |
Pacc !!!!!!!!!
POmuszcie chce kupic pacc ale boje sie podac numer karty i wyslac list czy mam jakas pewnosc ze mnie nie wyroluja???
|
Wiesz, jak nie chcesz podać numeru karty zapłac przelewem, ale to drożej kosztuje. Ale nie bój się płacić kartą, jeszcze nikogo (chyba :D ) CIPy nie wykołowały.
|
Mam pytanie ... ??
boisz sie ze CIP-owie cie wyroluja ?? 8o |
a zebys wiedzial jak nawet mnie wykoluja to i tak nie odzyskam tego co mialem ...
wole zeby jakis moderator odp. ale to szczegul .. EDIT: a niech mi ktos poda jak moge kupic pacca bo nie ucze sie anglika tylko niemca ! kolega który sie troche uczy anglika (i ze mna niemca) to mi powiedzial ze przez karte i lista moge przeslac i przelewem ale chcialbym zeby ktos mi szczegółowo opisal (najlepiej dzis bo chce już kupic jakos pacca !!) |
Mowisz i masz
Cytuj:
A jak sie chcesz dowiedziec czegos wiecej o PACC to uzyj przycisku 'szukaj' i wpisz słowo kluczowe "PACC". Polecam platnosc karta bo jest najszybsza. |
No to dodales mi otuchy zostalo wyslac kase na pacca dzieki !!!
|
Jak bedziesz mial paca to masz w planach gildie??
|
Tego nie planuje a mam kilka pytań dotyczacych pacc:
-jak zmienic imie -jak zrobic invite -jak wyslac rente za domek za odpowiedzi dziekuje |
Mam pacc i z tego co wiem nie można zmienić imienia ....można zmienić płeć co kosztuje 5 dni z pacca
|
@Kael
To wszystko chyba jest w F.A.Q. no ale napisze. 1. zmiana imienia - nie mozna zmienic imienia od tak sobie, trzeba dostac Namelocka. Namelock dostajesz jesli Twoje imie jest w jakis sposob niezgodne z regulaminami Tibii lub jesli masz dar przekonywania. 2. Invite - do gildii, do domku?? Zakladam ze do domku (wchodzisz do srodka i mowisz "aleta sio" a potem wpisujesz nicki zaproszonych osob). 3. W depo miasta w ktorym masz domek musisz miec okreslona ilosc pieniedzy na czas zaplaty (oplata zostanie pobrana samoczynnie). |
niektóra wiara ma cos takiego jak "Former Names:" i tam jest stary nick a normalnie ma nowy jak moge cos takiego zrobic bo z mojego nicka sie wszyty smieja (-.-)
|
Former name to właśnie to które dostało namelocka, właściciel wtedy wybiera nowe a to zakazane zostaje umieszczone w rubryce former names.
|
Cytuj:
oto cala rozmowa : Adihash Registered Player Complaint about Name Lock of character Master of potatoes Greetings Can you tell me why i get name lock on Master of Potatoes ? What is wrong with it ? I think that it makes all the tibia rules. Please answer as fast as you can . Dec 27 2003, 5:45 pm Gamemaster Re: Complaint about Name Lock of character Master of potatoes The character has been successfully renamed. 'potatoes' is an object. 'masters of' is not a name. Dec 27 2003, 6:22 pm Jezeli 'master of' to nie imie, to GMy powinny dac name locki wielu osobom na tibi. I fakt w tym okresie duzo osób dostalo name lock niby tez z tych samych powodów ze to niby nie imie, ale wiekaszosc osób które dostaly mialy dosc dlugie imiona. sory za out of topic ale az mnie draznilo z tym name lockiem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |