![]() |
Ghost Ship
Witam, proszę zamieszczać w tym temacie wszystkie informacje jakie posiadacie o Ghost Ship. Chodzi mi szczególnie o to co tam moge spotać, na co mam uważać, jak nie dać się zabić no i jak z tamtąd wyjść. Przydałaby się mapka z drogą prowadzącą do wyjścia.
|
Żeby wyjśc z Gohst Ship'a musisz przebiec na drugi koniec statku a jak chcesz sie dowiedzieć co tam jest to looknij sobie na mapke respawnu. I wszsytko jasne... :p No to jeszcze podam link dla tych którzy nie wiedzą gdzie szukać mapka respawnu
|
Na ghoust ship nie kazdy moze sie dostac(mozna sie tam przypadkiem dostac)
Jak plyniesz z Venore-Darashia moze byc taki przypadek ze wyladujesz na ghoust shipie a zeby z niego wyjsc nalezy udac sie na 2 statek i wejsc na gore i w teleport wejsc. |
Nie wiem jak wam ale mnie stronka nie dziala. Moze Master Knight de'Venore zle przepisal odnosnik
|
Na ghost ship możesz trafić losowo gdy pływasz statkiem darashia-venore (trzeba mieć pacc), pojawiasz się na kokpicie statku i pod drabinką masz pare skieletonów i ghouli.Pod pokładem są 2 vampiry i chyba 1 demon skeleton (tu lepiej nie schódź) ale dokładnie niewiem. Na końcu gdy benzdiesz na drugim statku wejdź na drugi kokpit i tam masz ducha (przydatne są hmm lub gfb).Jeśli sie bojisz pozabijać to to przebiegnij z jednego statku na drugi.
|
A jaką mam szansę, że tam trafię?
|
Nie wiadmomo :) Trzeba mie farta ... Podobno trzeba płynąć w pełni tibijskiej:P ale to tylko plotki ...
|
Ostatnio mój kumpel był. Poprostu pisze normalnie i ciach... Wylądował na statku. Szkoda ze niemozna tam normalnie trafić. I zdechnął chyba bo miał wtedy jeszcze small lvl :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps na statku jest tez quest z vampami ale o tym sza :P |
Cytuj:
Btw, mowiac o polnocy mam na mysli czas Tibijski. (dla tych ktorzy nie wiedza jak to sprawdzic - polecam kupic zegarek, ktory wyswietla obecna godzine w Tibii ;)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |