![]() |
Moje skromne Solo
Dzisiaj wbilem lvl 15 , a co za tym idzie - możliwośc robienia SD , zrobilem sobie 6 runek i udalem sie na draga , tylko 2 sski zrobilem ( bo bałem sie ze dedne ) .
Najpierw końcowe SD , słabe ale nie mial wiecej żyć ( najlepsze na tym dragu bylo 178 ) http://img.photobucket.com/albums/v6...-134940-95.jpg A tutaj skromny loocik : http://img.photobucket.com/albums/v6...-134952-59.jpg |
..:::::gratz:::::..
|
Spoko sski :) Nabij jeszcze wyzszy lvl i zacznij masowo dragi bic z dsami :)
|
Który mlvl ? :)
Na draga poszło 6 SD's tak ?? :) |
Heh...Mi sie nie podoba bo z sd mozna zabic 1 hitem...Jak sie ma 190 lvl :P
Gz ci ale i tak mi sie nie podoba:) |
magic lvl
Cytuj:
|
Gratz
Gratz fajna solówka sam sie niedlugo chcialem wybrac solo na dragona mam 18lev 27mlev. Pytanie .U :D :cup: ważasz ze dam rade??????
|
lekko
re up@ - lekko dasz rade , ja stracilem 2 exury vity i zabijalem go technika : wchodze do góry - sd i na dol i tak pare razy :P
|
thx
thx dzieki wielkie normalnie ide go stłuc papa thx :evul:
|
nop
Cytuj:
nie ma sprawy :) :p :p :] B) 8o :D :baby: :cup: :evul: |
OD best hitów jest PRZYKLEJONY temat!!!!!a pozatym nic tu nie pokazałeś://///
|
Gratz
Dobry mlvl jak na 15 lvl:P:P:P |
Gratz ;)
Zastanawia mnie tylko jedno: po co używać Sd jeśli widzialeś że dragonowi zostało juz mało HP?? W BP miałeś HMM... |
Gratz Draga na takim lvl!!!!
Mnie jednak zastanawia twoj equip na takim lvl!!!! Nie wiem na jakim swiecie grasz ale d shield f axe b robe to jakies 70-80k na moim swiecie wiec to troche ciekawe jesli mozesz powiedziec to powiedz w jaki sposob sie tego dorobilas???? ;) |
hehe
Cytuj:
Na nowych servach tak jest , ja gram na securze a tam ceny sa małe : 1.Fire axe - ok 7 k 2.Blue robe - 15-17k 3.Dragon shield - 3k 4.Warrior Helmet - 4-5k A zdibylaem to za robienie runek , ktore potem sprzedawalaem , dzieki temu mam tez dosc dobry magic lvl. Niestety f axe juz nie mam i mam 30 lvl magii i 14 lvl bo jakis *** - czyli Arczis zlurowal arcaniste a ja mialem lagi i nie moglem uciec . CHYBA JUZ NIE GRAM W TIBIE ( Może wydam komus postac , ale bez eq bo dalem qumplowi ) |
dobra przejdzmy do rzeczy
UWAGA - kto pierwszy podpisze sie pod tym postem i napisze tam swoj GG numer ten jutro bedzie mial postac 14 lvl i 30 magii oraz 42 fishing - sorca NEVEOS na securze za FREEKO . Nie gram w tibie wiec to jest OKAZJA!!
|
Muhahah why not? 4327845 :D
@Re.Down em aj de best? (przypadek, że tu zajrzałem) ;p |
re up@
ok midarth bedzie mial postac, passy i meila wysle jutro bo jescze musze sie lognac i wyslac qmplowi runki
|
Ehh.. Ja bym na twoim miejscu sie nie poddawal... Graj dalej!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |