![]() |
Popraw to same "x" widze....:(
|
Cytuj:
|
Lol?
HmMm...nApIsZ nA dOlE JaKiE sKiLe JaK wYcHoDzIł(eŚ) :p
sory nie doczytalem 8o |
gratz adv. tylko szkoda ze oprocz nich nic tu wiecej ciekawego nie widac ;(
|
Cytuj:
A wsumie moge i teraz bo daje rade czterem naraz ;] (są sposoby) a te adv to tydzień robiłem ;] |
Wow
wow gratz skilli!!!!!!!!
|
od godziny już 50% do next skilla zrobilem ;p dzisiaj dam jeszcze jedne adv jak mi brat starszy nie wparuje ;]
|
Mój kolega ma skille 55/55+ na 20 lvl Knightem a ty masz na 15 przybliżone więc duże Gratz dla ciebie i twojegom skillbaru :)
|
nice
skille dobre ,ja moim knightem na 17 lvlu mialem troche gorsze - 60\60 , gratz
|
No bardzo trudne
Server: Aurea :flaga_pl:
Profesja: knight :wiking: :flaga_pl: Nick skopany zabiegam sie o neme loka: Zig the pall :flaga_pl: Sword fihting: 51 :sword: :flaga_pl: Shielding: 50 ale brakuje( 20 % do 51 ) :flaga_pl: Magic level: 3 :flaga_pl: Level: 11 :flaga_pl: |
Cytuj:
|
~60/60 to zaden wyczyn.. mimo to gretaz.. ja 60/60 w tydzien niecaly zrobilem....a na 23lvl mialem 70/70
|
wiem że 60/60 to nie wyczyn ale imo zrobienie ich w tydzień to już coś :P i jeszcze ten mlvl 4 w tydzień hehe :] jutro wejde na tibie i mam 14% do adv - jak widać skilluje szybko bo 61/61 osiągnąłem dziś rano a grałem 3 godziny dzisiaj ;p
|
O M G !!!
Dawniej takie skile zrobilem w noc :)
Teraz update wiec juz nie mozna postawic na noc ghula chyba ze macro ale liczy sie to ze zrobilem takie skile jak ty w 1 noc i wezcie ludzie tu nie zalepiajcie kurde co to jest 20 lvl (100k expa) a tu tak sie podniecacie zrob se advance na 80 lvl to bedziecie sie mieli z czego cieszyc a nie na 15 czy 16 Takich jak ty nazywa sie noobami. Normalnie Downy!!! (czyt. Dałny) |
Gratulacje :)
Widać nie tylko moją pasją jest train..:P |
Cytuj:
Cytuj:
Tutaj widać kolejne dwa adv: http://jaskiniowcy.heroes.net.pl/zie...mojeadv/25.JPG http://jaskiniowcy.heroes.net.pl/zie...mojeadv/26.JPG |
No spox pomysł. Czyli jakie teraz skille masz?? Bo sie pogobilem :P
|
teraz mam 62/62 i zaczynam expic ;p na 20 lvlu bede skilowal do 70/70 :]
|
....
Gz advenców ale możesz mi powiedzieć gdzie jest to miejsce z dwarfami ??
Bo gram na aldorze ale gdzie kolwiek nie trenie to przyjdzie jakaś lama i zabije moje dwarfy X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |