![]() |
Cyclop Hunt (nie smiac sie)
Film z cyclopow nie smiac sie
Ekipa Ziomal Cycus 12 lvl Knight skille 47/47 (ja, bloker) Master Of The Dark Bow Skille 50/29 (pally) http://members.lycos.co.uk/rotworm/cyclop_hunt.rec |
Pierwszy!
Muahahahaha!! Jestem pierwszy!! 8o Ale ogolnie rzecz biorac to troche nuuudzi. Moglo byc lepsze.
|
i ja tam byłem ^_^
hehe film nie wyszedł taki zły, myślałem że będzie gorszy... szkdoa że nie nagrywaliśmy następnym razem jak weszliśmy do groty z chyba 10 ghulami 10szkieletam ii ratami blokującymi wyjście(trzeba było użyć liny :D) a na filmie jestem w pewnym miejscu baaardzo blisko deda :D polecam do obejrzenia, zwłaszcza że dużo osób po obejrzeniu moich screenów(link w podpisie) pytało się gdzie to jest ;D |
Jeśli ktoś ściągnie to niech ocenia, plz i mówi co jest nie tak. bo zamierzamy jeszcze pare filmów nakręcić hehe :D
|
No cóż... Filmik niezły, ale klasyczny bez rzednych większych rewelacji. Niezłe blokowanie jak na 12 lv B) to musze przyznać. Powodzenia w dalszych filmach.
|
dzięki wreszcie sie któs odezwał :D
|
Za niedługo nastepny hunt na cycach :D
|
;/
Ehm.. jeszcze nie oglądnołem ale się ściąga ale mojim zdaniem blokowanie cycka to bezsens , 15 palladyn sam da spokojnie rade 50 cycom oczywiscie jezeli ma tyle strzal/boltuw , przeciez one go nie dogonią!!
|
Cytuj:
Film jest nie zly :) |
Cytuj:
|
nudny dlugi film.
nie wiem czy mozna cos dobrego o nim napisac. |
hehe dzięki za miłe oceny, za te złe też ;)
niestety na razie 2 filmu nie ma, vibafe dorwały 3 cyclopy i zablokowały, wypadł mu guardian shield, na szczęscie jakoś go odzyskałem ;D |
heh nic ciekawego i troche nudne no i kto blokuje cyce z 2 mlvl
|
Cytuj:
|
Film naprawde spako nie ma się z czego śmiać
|
Cytuj:
|
Dziekujemy za te dobre odpowiedzi i za te że tak powiem "gnojące" też !!
To nas zmobilizuje i nastepnym razem postaramy sie dac coś lepszego @ktoś tam (ten co mówi jak można na cycach z tatcza dednąć Wejdź na 12 lvl'u ze skillami 48/48 eq p-set spike sword g-shield żeby cie cyce 3 przyblokowaly bez many ihow uhow i przezyj 30 sekund...jak masz 245 hp |
jako że tego filmu za wiele osób nie widziało, a pare osób ostatnio pytało się mnie o to miejsce to odświeżam ten temacik :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |