![]() |
fajna grafa (co to jest ta tarcza?? ;) ) fajny huncik, niezly loot( pocieszam :p ) no i ogulnei spoko ;D oby tak dalej
|
Jak ty to robisz że masz naprzykład inną line ?
|
Extra SS-y bardzo mi sie podobają, dawaj więcej ale loot taki sobie ;) ale pozatym gratz za odwage na Vampirach noi GZ expu.. 8o
|
Grafe ściągnąłem z jakiejś tam strony nie pamiętam z kąd, ta którą mam to jest mix orginalnej z dwiema innymi. Niestety nie pamiętam strony :P.
A co do tarczy jest to Demon Shield. re down: To powiem ci coś funny, wiesz ile exp na lvl mi zostało jak wyszedłem z tomb 100 i teraz szukam czegoś żeby kill ale nic tu nie ma. re któreś tam down: to jest podmieniony plik Tibia.spr, dzięki programowi Tibia Sprite Editor for more info zapraszam do działu Grafiki, a jak znajdę www to napisze. |
Spoko ss'y, szkoda, że nie złapałeś advanca...
Słaby loot :/ nawewt za runki się nie zwróciło... |
te itemy wydaja mi sie troche inne (lina,tarcze,helm,lopata) , ja to zrobiles?
wgrales jakas inna wersje tibi? plx odp.!!!! |
super sski
Cytuj:
fakt grafa super jak znajdziesz strone to podaj plx i sski ogolnie spox , nice hunt , i ta tarcza tez super , jaka to jest ? |
<--- co to ? :D
Ma taka linie bo uzywwa programu który mu odkrywa wszystkie zakamarki tibi (TibiaMAP) :) to nielegalne...
|
GZ hunta ale loot chyba mizerny (fajna grafa) 8o
|
up: yyyyyyyyyyy co? Jakiej TibiaMAP, cio to?. Ja nawet TibiaGG nie używam nawet jakbym miał zajefanie ciemno, jedyna rzecz którą używam z Tibią to Uosu i może niedługo CamStudio.
Już w moim mieście i odrazu: http://img.photobucket.com/albums/v4...ance/U0020.jpg |
ja na taki loot bym nienazekal wg mnie fajny i czy mozesz zamiscic swoj spr. na forum lub wyslac na [email protected]
|
Good ^^
Zdjecia dobra ale poraz kolejny mam pytanie : Z kad wziac ta grafike?? daj znac na gg jak mozesz 7286886
|
DUPny ten szambler mugl ci sypnoc pare two handed swordow a vamps mugl by wycisnoc tego V shiela.
Zajefajne SS more more plx B) |
Hmm jakbyście zaproponowali jakiś serverek na który możnaby umieścić ów Tibia.spr, byłoby dobrze, bo nie mam go gdzie wrzucić.
|
Fajne screeny, słaby loot:/ ale najbardziej podoba mi się grafika!!!!!!!za***...extra, ta lina, bag niezabardzo przypadł mi do gustu ale reszta JEST OK!
|
Będe szedł jeszcze raz około 1-3 w nocy i pytanko czy mam robić zdjęcia czy nie kcecie już z vampów. Mam 20 bp hmm w depo w ankrahmun więc mam zamiar wrócić z tego hunta z vamp shieldem. :P.
|
Cytuj:
|
;]
Mam pewna propozycje Czuk85 podam Ci gg i pszeslij mi te spr plx gg: 7286886 z gury dzieki
A co do screenów z next huntu jestem za tym :P |
Ale sobie postów ponabijam.
A teraz na serio. Zamieściłbym gdzieś tego sprita ale nie mam servera a edysk.pl bez pełnej (płatnek) aktywacji nie umożliwia udostępniania. A co do hunta. To miałem lekkiego stresa jak nagle vamp sie na mnie przeżucał i matrixa na mnie rzucał (czytaj on rzuca paraliż i jest szybszy ode mnie). Denerwujące w tej krypcie są stalklery. Jak by ktoś się tam wybierał to nie radze iść na sam dół (najpierw przez 2 vampy), bo możecie zobaczyć w jednej chwili napis "You are dead", a mianowicie jest tam licz, która podobno potrafii przywalić, naszczęście ja jej zwiałem. Widziałem ją przez ściane w pokoju, a koło niej vampy i bonebeasty, zgroza. Ogólnie miejsce te jest spoko do huntowania z 2 dsami na jakieś 20-25 vampów schodzi 6 uhów na dsy, (o ile pomagasz im w zabijaniu vampirów). Dobra end bo się rospisałem. re up: To włącz te gadu gadu bo jakoś mam cie niedostępnego albo numer zły dałeś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |