![]() |
Filmy od Karraka...
W tym temacie będę umieszczać swoje filmiki. Na początek:
Jak zrobię jakiś film to go dodam odrazu tutaj. Pozdro Lord Karrak |
Graaaaaatz!!! tych 2 parów boh'ów !!
ale szkoda że dedłeś :( kiedy hero?? :p |
Hehe , ten sorck zapier...:p no ale Ty yesh nie wolno ...gz....2x Boh...No nieźle ...Szkoda Dead...No ale tak bywa :p
GZ !! B) |
Dziękuję wszystkim za współczucia ;).
Ale dlaczego dedłem? Otóż padłem, bo miałem lagi... Jak to sie stało? Chciałem się uhnąć więc dałem ctrl + lewy myszki na uh i trafilem runką na siebie, lecz oczywiście w tym momencie musiał być freez... czego efekt właśnie widać... @Wild Staler Hmm... na Hero jeszcze nie mamy zamiaru się wybierać... bardziej sie przymierzamy do Dragon Lordów, ale wtedy jak będę mieć ok. 43 level i skile 80/80... P.S Aha jeszcze ten necro, który mnie zabił zrzucił w ramach przeprosin Skull Staffa :D. Razem wyszło 2x BoH + 2x Skull Staff ;) |
Za tydzień z wami pójde, bo nie miałem run ani czasu :P I nie tak późno :P
|
O M G 8o ... Za***isty film :D :D :D A loot :D :D :D Na pacerze jakbys sprzedal loot mialbys gdzies 220k :D
|
wow gratz zarabisty filmik!!!!!!
|
Graaaaaatz!!! tych 2 parów boh'ów !! ale szkoda że dedłeś :( kiedy hero?? :p parów bohów? :P a nie czasem 2 par boh'ów? gratz farta w lootach i szkoda ze padłes |
Dragon Lord...
Link z filmem pierwszego bloku DL'a został przeniesiony do pierwszego posta.
Pozdro Lord Karrak |
Ani 1 UH na DLa -.- n/c
GratZ |
Duel...
Link do filmu z duelem został przeniesiony do pierwszego posta.
Pozdro Lord Karrak Edit: Śmielej, śmielej z tymi komentarzami. Nikt was przecież nie zabije, a ja dowiem się (oczywiście jeśli wasze kommentarze są szczere) co ew. muszę poprawić. Re: Ettercap OMG!! Nie wiedziałem, że moje filmiki się podobają!! Bardzo mi miło, że je pochwalasz i mam nadzieję, że inne również przypadną Ci do gustu. |
jak narazie wszsytkie twoje filmy ściągnąłem i obejżałem z dużą przyjemnością - wszystkie twoje filmy są super
|
WoW 2 pary Boh And Skulstaf.
Wielkie Gratzzzz udanego hunta ze wzgledu na loota jednak koncowka byla nieco gorsza :( Ten Pomysl Z sumonnem ds'a to dobry pomysl jednak malo razy ten sorc go urzywal tzn ze przywolal ds'a i go prawie wogule nie urzywal,ale i tak filmik za*** :) ;) :cup:
|
filmy sa za******* i powiem tylko:
MORE PLX MORE!!! |
Masz Super filmy!!!!!!!!!
Oglondalem wszystkie twoje filmy i all cool.Aha i gz 2 par bohów.Oby tak dalej.
Nick: Druidek-Wiktor World: Titania Profession: Druid :mag: Level: 13 Mlvl: 16 :mag: Jesteś Cool :flaga_pl: |
Crusader Helmet Quest....
Linki do filmów z Crusader Helmet Quest'a zostały przeniesione do pierwszego posta w tym temacie.
Pozdro Karolek |
troche mi nie wyszlo to icie GSa ze spearów ale tak bywa ;)
|
Dragi...
Link do filmu z Dragów został przeniesiony do pierwszego posta w tym temacie.
Pozdro |
GS solo....
Link do filmu z solowania Giant Spider'a został przeniesiony do pierwszego posta w tym temacie.
Re down: Wcale nie mam takich ładnych skilli, a Uh poszło 17 o ile dobrze pamiętam. Re down down: Które nie działają? Edit: Ok już wiem :P Pozdro |
nice ladne masz skile :D
ladnie go jechales tez hity 124-122-93 itd. ale on cie tez ladnie hitnol za 204 ;) GZ! :D spox solo ale jedno pytanie ile uh poszlo ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |