![]() |
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydłużyć swoją wiadomość do co najmniej 10 znaków.rl]
|
lol -.- Lol
|
Ojoj :P
Ojoj ... podejrzane mi to :P ... czyzby keylog :P ?
|
to nie keylogger
to nie key logger LOL tylko filmik jak wyjść tam na qesta z carlin sword,chain armor
|
Heh, myślę iż większość użytkowników forum zna tę drogę... ale mogę się mylić :P
|
=)
Tajne wyjscie to to nie jest =P przynajmniej dla mnie, zawsze na rooku expilem ta kolejka =] ale po to na drodze jest tyle poison spiderow troli i spiderow zeby zaden 1 lvl tamtedy nie szedl, a nawet jakby to zrobil to po drodze by nabil juz 3 =D
Ale tak ogolnie to gz pomyslu cya :] |
Fajny pomysl,nigdy o tym nie pomyslalem :p
gratz pomyslu :) |
Szkoda tylko, że zwykły 1 lvl ze zwykłym 1-lvlowym eq ma minimalne szanse na pokonanie tej drogi.
|
droga ogolnie jest znana. Tez kiedys chcialem wyjsc z miasta na 1 lvl, ale mi sie nie udalo (nabil mi sie chyba 3 lvl po drodze), a no i bez pozadnego sprzetu lepiej tamtedy nie isc.
|
Wielkie LoL
Ja juz mam dla ciebie nastepny pomysl:
moze sprubuj nagrac 3 godzinny film na kturym bez przerwy lowisz ryby.... to przeciez oryginalne....... |
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydłużyć swoją wiadomość do co najmniej 10 znaków.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pier****ny noobie...(pierwsze wrazenie czasem czyni cuda :D ) chcialebym przyluwarzyc rze nasze foróm to nie lekcia jezyka polskiego.... ;) a poza tym CHYBA KAZDY OPRUCZ CIEBIE ZORIENTOWAL SIE ZE MOJA PROPOZYCJA FILMU TO IRONIA.... |
"BuRsZtYn", on zauważyl ironie w twoim poście, ale ty nie zauważyles jej w jego odpowiedzi :>
"chcialebym przyluwarzyc rze nasze foróm to nie lekcia jezyka polskiego.... " - to co napisaleś z całą pewnością nie jest lekcją jezyka polskiego... "Pier****ny noobie...(pierwsze wrazenie(..))" - oby tak dalej, widać że się rozwijasz... |
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydłużyć swoją wiadomość do co najmniej 10 znaków.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |