![]() |
Kurcze
jak oni blokuja te tematy (inne osoby)
|
o co Ci chodzi? to jest wedłgu mnie nabijanie topiców ^^
heh, jeśli chodzi Ci o to, że zamykają takie bezsenswone tematy(np. taki jak ten) to pan poniżej Ci wyjaśnił, a jęsli o co innego to niewiem... @down bo niewiem o co mu chodzi.... może ktoś wyjaśnić? |
OMg, sa Moderatorami, nie?Przyjzyj sie zawsze przy 'powodzie' zamkniecia/usuniecia tematu jest jakis nick, zobacz sobie Kim Ci Ludzi sa :D
UP: to co ze 'nabijanie topicow' skoro licznik jest ukryty?zreszta co to mu da ze bedzie mial 1 posta wiecej?... |
hmmm......
Zauważyłem ze ta osoba co zalozyla ten teamat zalozy nowy glupi teamta sorry bardzo tez bylem newbie na forum i na tibi. Ale poczytaj poradniki tyle tego jest jak expic,skillowac, jaki lvl najwiekszy i te tematu mysl co piszesz nie potoba mi sie to i nie musisz odrazu nowego teamtu robic tko spytaj kogos napewno masz kumpli wygldasz mi na nooba moze sie nie znam. Sorry za literówki ale sie wkurzylemX(
|
Klikam Opcje tematu > Zamknij temat (nawet defaultowo jest) i potem Dokonaj akcji.
W czym problem? |
Cytuj:
|
... to by na forum nie bylo ZADNEGO przyzwoitego tematu...
Ale na szczescie kazdy nigdy tak nie bedzie mogl, i zawsze beda zarowno fajne jak i glupie tematy :) |
...I żadnego gównianego tematu (jak ten)...
|
bo sa moderatorami i maja wieksze możliwości niż zwykli użytkownicy...
tak jak napisal scor tak to robia... Twoj temat na pewno zachwile zamknie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |