![]() |
Tibia NUB? a co to?
Widziałem jakiegoś posta na forum z linkiem do czegoś o nazwie TIBIA NUB, koleś chwalił sie żę na tibia.xx to usuneli... co to wogóle jest?
|
Cokolwiek to będzie oferować (FREE ITEMS PLX!, Światełko, PACC) Nie zassysaj, na 90% będzie gratis keylogus :)
I tak wogule to narusza regulamin tibii (BAN plx!) |
Kiedyś mi ktoś pokazał na stronie co to robi. To zrobił ktoś z tibia.xx.pl teraz nie istnieje. To był cheath. Temat do kasacji.
|
Taaa, a dokladnie autorem tego programu byl Norfin. ;)
|
to byl cheat podobny do tibia gg. B)
|
nub botistnieje ale tylko pod wersje 7,3 a pod wersje 7.4 maja tylko wybrancy i radze ci niepobierac tego jezeli jest naisane ze pod tibia 7.4
P.S mozliwosci tego programu niebede opisywal poniewaz na tym forum niegada si o cheatach |
Kiedyś miałem NuBa:
Sam je,lowi i robi runy (extra dla afkerów) Daje śwaitlo Liczy exp Podnosi speary Sam sie leczy Uzywa uhow automatycznie I takie tam Ja jak ściagnełem to keidyś z org.pl (xx) to nie było zadnego keya Ale wole nei uzywac :):) |
Gdzies na tym forum, byl nawet opisany przypadek gracza, ktory uzywal NUBa na non-PvP i w ciagu tygodnia dorobil sie niezlego mlvl. i sprzetu. ;)
|
dzięki za odpowiedź :D
Nie mam zamiaru tego ściągać ale wiecie... ta ciekawość, ale już zaspokojona :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |