![]() |
Gdzie najlepiej kupić przedmioty?
Chciałbym wiedzieć, gdzie można najtaniej i najlepiej kupić jakieś przedmioty( a w szczególności bronie). Chodzę z miesta do miasta i sam nie wiem gdzie i co kupować. Patrzyłem na mapkę stworzoną przez Tibie.pl, ale ona mi nic nie pomogła(bez obrazy dla adminów tej strony).
Raz kiedy kupiłem morning star, u innego gościa był on tańszy. :(:(:( Więc w jaki sposób wiedzieć gdzie można dobrze opylić??? |
Według mnie w Thais. Jest tam dużo ludzi, a im wiecej jest sprzedających tym większa jest konkurencja i niższe ceny.
|
Pamiętam, że na tibia.pl był dział "ceny w sklepach", ale teraz go jakoś nie widze. No nie ważne. Ja wszystkie rzeczy kupiłem od innych ludziów. Tylko buty mam zdobyte. :P Dokładnie to nie wiem gdzie i za ile mógł kupić, więc za bardzo ci nie pomogę.
|
Lepsze przedmioty lepiej kupowac/sprzedawac u innych graczy :) A ceny u NPC mozesz sprawdzic w opisie danego przedmiotu.
:) |
Cytuj:
U NPC nieopłaca się kupowac itemów, bo kupisz tam albo drożej niż u playera albo poprostu jakiegoś grata kupisz. (lepszych itemów npcki nie mają). |
Cytuj:
Kanal "trade" podczas gry wszystko Ci wyjasni |
Wlączasz kanal "Trade" i czekasz az pojawi sie oferta z przedmiotem ktorego potrzebujesz, nastepnie Msg to tego playera co sprzedaje i pytasz sie gdzie on jest i wtedy biegniesz z hajsem do niego...
nie ma schematu gdzie mozna najwiecej i najtaniej kupic zalezy to od swiata na jakim grasz |
Jak sie wlacza kanal trade?
Jak sie wlacza kanal trade?Prosze o pomoc ;(
|
Nad chatem na równi z napisem "Default" masz takie 2 ikony. Taki jakby folder i znak zakazu (?) :P Klikasz w ten folder, a potem w oknie, które się otworzy "Trade".
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |