Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Kupowanie rotwormów :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24668)

Pempek 30-01-2005 19:10

Kupowanie rotwormów :P

Jak kupić rotworma u NPC Humgolf w Kazordoon ?
Mówi że nie sprzedaje ludziom bez drilling license, ale skąd to wziąć :P
Próbowałem go wypytać ale bania :(
jak ktoś wie, plx powiedzcie :D

Witifi 30-01-2005 22:33

co to znowu ma byc ?? pierwsze slysze o takims czyms a tak apropo to poco kupowac rotwormy ??zamknac, skasowa, :ban:

Welshaire 30-01-2005 22:35

Gosciu ma racje, w Kazo taki gosciu sprzedaje rotwormy jak masz ta licencje (tak mowi). Wydaje mi sie, ze sie nie da kupic :P No chyba ze jakis nieznany quest... (Basilisk Quest :D)
:)

Andrea 31-01-2005 18:25

Channel saved at Sat Dec 25 15:03:10 2004
14:53 Modelka: hi
14:53 Humgolf: Modelka, good day .. or night, whatever.
14:53 Modelka: buy rotworm
14:53 Humgolf: Do you want to buy a rotworm?
14:53 Modelka: yes
14:53 Humgolf: Hey, you don't own a drilling license. No deal!
14:54 Modelka: drilling license
14:54 Humgolf: I am not allowed to sell worms to people without a formular 007 license to drill or a 0815 artist license.
14:54 Modelka: artist license
14:54 Humgolf: It's a special license for artists. It was only used once as I sold a white worm to Frietsiek and Yor.

Tyle mi się udało z nim pogadać. Później milczał jak zaklęty.
Aha... jeszcze można sprzedać u niego martwe szczury po 2gp :)
Pisać plz jeśli ktoś wie coś więcej.

Sheverish 31-01-2005 18:37

Ee..

A moze by poszukac tego Frietsiek`a ? Z tego co zrozumiałem to jakis biały robak i moze on daje ta licencje?

Gniew Mroku 31-01-2005 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sheverish
A moze by poszukac tego Frietsiek`a ? Z tego co zrozumiałem to jakis biały robak i moze on daje ta licencje?

To źle zrozumiales. Z tego tekstu wynika, że ziom sprzedal bialego robaka ziomom o nickach Frietsiek and Yor. Pewnie nie da się mieć własnego rota, ale poszukać zawsze można.

Maciek Demolka 31-01-2005 20:13

LOL, LOL, i jeszcze raz LOL!! Gram jush trochę w Tibię, parę razy byłem w Kazo, ale nigdy nie widziałem nikogo z rotami!! Chyba nie można ich kupować...
:(

Jaszczur of Secura 31-01-2005 20:28

temat dosc ciekawy tez to chcialbym wiedziec :p ale chyba nikt na ten temat wiedzą niegrzeszy :(

me'r :evul: plxxxx0r

Tomix6 31-01-2005 20:48

a jeśli ktoś wie, to może powiedzieć? nah...:)

hehe, ludzie będą robic teraz ratbagi :)

Willy The Dark Druid 31-01-2005 20:56

Niejestem w 100% pewny ale to chyba quest ale niejestem pewny to tylko przypuszczenie. Sam probowałem rozwiązać tą zagadkę ale narazie nic nie wskorałem. Sproboj porozmawiać z Imperatorem Kazordon... bo ten sprzedawca cos o nim wspominał... tylko tyle wiem

Rupevef of Hiberna 31-01-2005 21:14

Jeśli da się nawet kupic tego rotworma to pewnie tylko pacc-e(jak zwykle)
im cipowie dają większość udogodniej.
To czemu facc miałby mineć rota??

Osobiście przydałby sie rocik ale....
Jak go wyciągnoć z kazzo??
To dopiero zadanie
Już nie mówiąc że ktoś go może zabić......

djr 31-01-2005 21:24

chodza plotki, ze Drilling licence istnieje i mozna ja zdobyc dajac w zamian Witchesbroom. Niestety nikt nie wiem komu. Poniewaz to tylko plotka, to chyba nie jest quest spoil?

btw - ciekaw jestem ilu z was pomiedzy zdobywaniem kolejnych leveli/skilli znalazlo chwilke na poczytanie ksiazek, czy rozmowe z NPCami?

czy ktos wie, ze mozna np. kupic latajacy dywan?

slimaczek 31-01-2005 22:09

Zawsze się zastanawiałem po co ten gość tam stoi :P Tak apropo to pewno kupujesz rotworma w klatce, idziesz przed jezioro wypuszczasz i trenujesz :P

wielki90 01-02-2005 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djr
czy ktos wie, ze mozna np. kupic latajacy dywan?

OFFTOP: Taa... Można kupić. Kosztuje chyba 10k (100k) ? Niewiem dokladnie, ale można kupić na Edron w górach gdzieś bodajżę...

Sierput 01-02-2005 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Witifi
co to znowu ma byc ?? pierwsze slysze o takims czyms a tak apropo to poco kupowac rotwormy ??zamknac, skasowa, :ban:

Bawią mnie takie wypowiedzi :D :D :D
"Jestem mastach, 32lvl zrobilem sobie avatar z PACCowym outfitem mimo ze mam FACC. Nigdy nie slyszalem o kupowaniu rotow wiec to MUSI być nieprawda. Zamknąć temat" - komentarze typowych MASTA :)

Lord kasztanowiec 02-02-2005 08:59

to jest quest ale powiem tylko że jest w kazzo baaaardzo glęboko pod ziemią :) ale to chyba nie quest spolling bo na samym dnie kazzo spodkalem karteczke za scianą to chyba była ta licencja (niemówie o skarbcu)

Grubber 05-02-2005 10:48

Poco kupowac rotworma skoro mozna se go wyczarowac :)

Wydaje mi sie ze to nie jest zaden quest bo w tibi pelno takich zagadkowych zagadek

Chopkers 05-02-2005 11:19

znowu sie zapowiada temat a'la basilisk :P
tibia bez wielu takich zagadek byla by zwykla gra rpg... ehhh

ja tam jak hce kupis se rota, to to olevam i ide na bagna.

ale wes ktos mi jeszcze powiedz po co som w kazz te glupie piromany??

Evul Tibian 05-02-2005 12:41

Moim zdaniem jest to czesc jakiegos dosc skomplikowanego questa,byc moze jestescie na tropie Basiliska? :p

Tomciog 05-02-2005 13:01

@up
Kto wie? :P

Co do kupowania rotów to raczej nie można tego robić (moim zdaniem oczywiście), pewnie można wytrzasnąć klucz do tych rotów "na sprzedarz"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14.