![]() |
Zabijanie zwierzat
Skoro jest to dzial o wszystkim i o niczym i sa tu tematy i o Adamie Małyszu i o masturbacji to czemu nie o zwierzetach?
Powiedzcie mi co myślicie o ubijaniu zwierząt w rzezniach,kłusownikach,trutkach i innch rzeczach ktore sprawiaja ból zwierzetom ?Jak macie to dawajcie jakieś zdjęcia jak zwierzęta sa traktowane bo ja poki co nie mam czasu bo ide do szkoly. |
One czują tak samo jak ludzie!! :P Koreańczycy jedzą pieski, buraki jedne... Inni kurczaki, świnie, krowy itp. brrrr.... Sam nie jestem wegetarianinem ale i tak jak o tym mówię to mnie się źle/niedobrze robi :P Co do jedzenia zwierząt-człowiek musi spożywać mięso, żeby mu dostarczało odpowiednich białek :)
Pozdro Shinjix |
Jedzenie potrzebne* - ok.
Jedzenie niepotrzebne* - nie ok. Potrzebne = po to, aby przezyc Niepotrzebne = zabijac zwierze tylko po to, aby uzyskac jakas tam rzadka rzecz z niego, a reszte wyrzucic. Zabijanie sie jest normalne w swiecie zwierzat.Ale zabijanie bezmyslne - juz nie... |
Ja myśle ze to jest baaaaaaaardzo źle ze strony takich ludzi którzy tak robią.
No bo spójrz.Taka norka, fajne zwierzątko a musi stracic swoje futerko ;( bo jakies babie sie podoba takie albo inne futro jakby se nie mogła sztucznego kupic. X( X( X( X( Ja raz widziałem jak gość na moim boisku wziął kotka (małego) i kopnał go. Wtedy wziąłem kumpli i mu napier******. Według mnie takich ludzi trzeba tępić przy pierwszej lepszej okazji. |
Akurat trafiles z tematem. Dzisiaj w nocy, my bunny umarl... Meczyl sie 2 dni, weterynarz dal mu 4 zastrzyki, bo mysla ze to grypa... I zdechl :(.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Zabijanie zwierząt jest normalne, jeśli chodzi o jedzenie. Ale jak ktoś je zabija dla zabawy normalnie brak słów X( Przecież my sami jesteśmy zwierzętami, jak ktoś kogoś zamorduje to o tym wszędzie trąbią, a jak zamęczą jakiegoś kotka na śmierć to ani słowa nikt o tym nie powie X( ;( |
Dla miesa zabijanie zwierzat rozumiem ale zeby zabic jakies zwierze na przyjemności!!?!?!?!Nie raz widzialem na filmach ze jakis gosciu sie popisuje i zabija zwierzatko...Brrrr!Jak tak można???
|
... nie nawidze sadystów!!! zawsze jak widze że ktoś się znęca nad zwierzętami mówie "może spróbój szczęcia ze mną?" a raz w szkole typa na***ałem bo:
1. do szatni wszedł kot. 2 on się zaczoł znęcać.. a) ciągnać za uszy, ogon b) rzucać go z rąk wywalać x( 2. Wziełem to zobaczyłem... podeszłem do niego... i zaczełem mu pyskować... typ mnie popchnoł... wtedy już miałem jeden cel... wziełem go za chabety i rzuciłem o ścianę... potem jak wstał dostał w ryj z zamachu... eeh co ja sie bede rozpisywał nie o to w tym temacie chodzi :/ jem mięso bo: potrzebuje biłka :] i innych takich pierdół |
Heh dzieki ludzie za odpisywanie ale wg mnie nawet trucie szczoror w piwnicach jest dosc bez sensowne bo po co ?Biegaja se i gdyby ludzie mieli SZCZELNE drzwi to nie bylo by problemow >.<
Wyobrazcie se szczura ktory jest truty i nie wie co sie z nim dzieje,co on czuje -strach :( Wiem ze ja jakas manie mam ale poprostu nie moge na to patrzec ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
To samo ze znecanie sie nad zwierzetami - ostatnio widzialem w parku psa z zawiazanymi lapami do drzewa:(. Pomoglem mu z kolegami. Taki sam los powinien spotkac "przywiazywacza" co tego psa!!!
|
...
Otoz to...
|
te przyslijcie mi paczke z bronia to będe "Zwierzęcym Punisherem :D"
@Edit : Moja koleżanka kiedys zauważyła że do szkoły wszedł pies... Jakis dryblas<nie mylić z drybem!>kopnął go w nos.Jak ja bym był tam to bym go odchudził :berserk: |
Cytuj:
|
A ja nie jem mięsa od prawie 5 lat. W sumie nawet mi się nie chce. Co do znęcania się nad zwierzętami, to uważam, że kary w Polsce są za niskie, a policja nie reaguje na widok ludzi znęcających się nad zwierzętami...
|
...
Cytuj:
|
Cytuj:
i dostaniesz kare ze cie przejada samochodem i uspia na wszystkie czasy ;/| Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |