![]() |
MuOnline
Siemka all...
Mam problem z grą MuOnline :( Kiedy włanczam ją to daję CONNECT i dalej się ładujew i pisze ERROR CONECTTING czy jakoś tak i nie mogę pograć w Mu :( HELP ME PLX |
NIE GRAJ W TO JE**** GÓ***! Nie opłaca się tego w ogóle odpalać... ale mogę Ci pomóc (kiedyś grałem w MU, 1 godzine i żygałem, potem powrót do tibi).
Jest kilka opcji: 1. Wyłącz FireWalla 2. NIe da sięgrać w twoim necie (na neostradzie sie nie da (ale nie zawsze)) 3. Masz źle skonfigurowane połączenie. |
@up
po pierwsze: to nie ***ane gówno, z pewnością lepsze od tibii (pod względem graficznym;)) po drugie; twoja kultura powala na kolana po trzecie: @topic: hmm.. grasz na globcu?? jeżeli tak to zmień bo to jest najgorszy pod słońcem server;) po czwarte: jak grasz na priv serwach to może to być: a) spowodowane tym że Admin servera ma za słaby komputer. b) admin może udostępnić server tak aby grały osoby przykładowo tylko z jego sieci czyli że jak jest załóżmy Media com i coś jeszcze i on ma w neostradzie to tylko z neostrady mogą grać... jezeli tak udostępni c) masz za słaby komp d) masz za słabe łącze internetowe e) tak jak "kolega" powyżej powiedział: wyłącz wszystkie programy netowe;) |
ty grsz w to debilswto? To jest hu**** gra. Gralem w to przez tydzien. Nudne jak barszcz. Jesli naprawde ta gra cie wciaga to jak dla mnie jestes leszcz. Poprosty n/c.
|
@Berburio
Lepasz pod względem graficznym, jednak grywalność ma fatalną. A przecież grafika nie jest ważna? Najważniejsza jest grywalność, każdy inteligentny GRACZ Ci to powie. |
Mu nie jest takie złe ale cholernie długo sie tam expi ja gram w Mu ale tylko wtedy kiedy w tibi sie wnerwie coś jak anty stresik pgram godzinke w mu i powrót do tibi
|
Cytuj:
co ma to wspolnego to tematu? :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |