![]() |
Paladyn i summon...
Mam takie pytanko.
Czy paladyn może czarowac summona? |
-->kliknij mnie<-- - spis wszystkich czarow palka.
Nim zalozysz topic poszukaj odpowiedzi. Paladyn nie moze sumonowac potworow, moze je tylko zauroczyc (przejac) runami o ile ma dosc many. |
Nie do końca. Niektórzy palladyni na wysokich lewelach mog± summonowac potworki. Spowodowane jest to tym, że kiedy¶ jak była tylko "Tibia" do czarów używano scrool'i. Ci, którzy summonowali kiedy¶, mog± summonować do dzi¶.
|
No własnie o to mi chodziło...widziałem kiedys palka z demon szkieletem...
Ale ja nie za bardzo rozumiem,że używano scroli... Mozesz mi to lprosciej wytłumaczyć? Plzzzz THX!!! |
Cytuj:
2. Scroll byl kiedys nagrada w quescie/lootem z potworow i urzywajac go na sobie uczyles sie czaru (na podobnej zasadzie jak runy). |
Re:UP
No dobra ale czemu teraz nie matych scrolli?? A moze sa tylko ja nie wiem... :D A jak mialem tego scrolla to mogłem nauczyc sie każdego czaru? |
Cytuj:
2. Na scroll byl wypisany konkretny czar ktorego sie przy jego pomocy mozna bylo nauczyc - poszukaj w zdjeciach tematu o Tibia Classic czy cos takiego, tam byl screen z takim scrollem (taki scroll to nie lada rarytas byl nawet jak byly dostepne). |
Ja mam 1 pytanko . Sam mam 26 lev i jestm palkiem i chiałem sie dowiedziec na jakiej zasadzie działa ta runa. Ja przez te komentarze rozumiem że np jak che zauroczyc FE musze miec 60 lev (690 mp) i uzyc na niego runy. Z góry dzieki .
|
Dobrze zrozumiales, dodam tylko ze nie wszystko co przywolasz da sie przejac (zauroczyc), a sa takie potwory, ktore da sie zauroczyc a przywolac nie. Liste potworow masz na stronie.
|
Cytuj:
Jakiej?? :p |
I po co od¶wieżasz stary temat?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |