![]() |
Gratz advanców (szczegulnie 6 mlvl :D) Ładne ssy. More Plx !!!
|
Super ss
Fajne ss, gz adv i 6 m lvl'a w koncu to dla knighta raj . A i jeszcze jedno ostatnie ss z necro i bk nie dziłają. Ale ogółem wielkie gz. Dawaj więcej takie to ja lubie najbardziej. A i mam 1 pytanie: gdzoe to jest to tam taki mały labirynt, na srodku zielone bagno jest to 3 ss przy adv na 38 lvl plz powiedz bo tez mam knighta a ciekawi mnie to czekam na odpowiedz. B)
|
Congratulations.
|
Cytuj:
To sa podziemia ab'dendriel. Polecam, jak jest pusto to dla kinghta na 35 to ladny i tani exp. |
Gratuluje nowo potega rosnie gratz awansuw szczegulnie te lvl:P
|
Ok no wiec tak, ss'ki git, ale skille przecietne, poza tym moje standardowa pytanie! Skad macie taki eq?!?!?!? grrr.. ja nawet na g-shielda nie moge zarobic nie mowiac o fs ;( ;( ;(
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do ssow. Nie dawaj tyle advansow bo to nudne jest. Ile mozna ogladac napis:You advanced bla bla bla" |
hehe, nareszcie ktoś z Chodzieży. Co innego mam zamieszczac jak nie adv, jak chcecie jakies konkretne hunt to mowcie moze sie przejde.
nastepna sprawa: Racja, nie jestem zadowolony ze swoich skilli, ale ciagle nad tym pracuje(jak mi sie nudzi) A propos stuffa to sam nie wiem jakim cudem mam tyle kasy. pewnie dla tego, ze z kazdego nawet najmniejszego hunta targam loota. Nastepny cel mms :evul: Co tak malo?? komenowac komentowac... :P |
Bardzo fajne ss gratz awansów, ja tez jestem z Chodzieży:PPP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |