![]() |
GM zbanowany :]
wlasnie ogladalem se screeeny na tibia.de i zobaczylem ciekawe zdjecie.
najpierw pomyslalem ze to fake, ale jednak looknelem na GM dokein screena niewkleje, filmika niezorbie, wiec sami zobaczcie. mnie to dobilo :] |
To może podaj chociaż linka ...
|
to moze link tu niezadziala bo linki z suptopic/charakters.. bla bla bla "nick".
dochodza tylko do momentu characters, wiec pokazalo by ci sie okienko z wpisaniem nicka. poprostu wejdz na tibie com i w community characters wpisz GM dokein. ban dla gma :P fajna sprawa |
lol noob plx
buhahaha!! on jest z mojego swiata i jest zbanowany serio :D
Name: GM Dokein Amera Sex: male Profession: None Level: 2 World: Amera Residence: Rookgaard Last login: 28.01.2005 07:17:59 CET Position: Gamemaster Account Status: Free Account Banished: until 27.02.2005 20:40:10 CET because of destructive behaviour omg!.... |
"Position: Gamemaster"
Z tym na pewno wiemy, ze to GM :P i ma bana, teraz pytanie, czy ta sprzedarz to prawda czy fałsz :P |
Jakby ktoś nie umiał wpisać...:
http://www.tibia.com/community/?subt...name=GM+Dokein |
Do tego jeszcze facc ^.-
|
Cytuj:
|
I co z tego że ma bana i tak Gm wchodzą na mój ser tak żadko że mam ich naprawde w głebokim poważaniu.
Ale historia z banem jest naprawde dziwna. |
Cytuj:
@Topic No fajno, jeszcze Logainowi by się przydał \,,/, `;..;´ ,\,,/ ;P |
Cytuj:
Name: GM Dokein Inferna Sex: male Profession: None Level: 2 World: Amera Residence: Rookgaard Last login: 28.01.2005 07:17:59 CET Position: Gamemaster Account Status: Free Account LOL :baby: |
Cytuj:
Moj kolo dostal bana na miesiac od niego xP |
Cytuj:
A ja ciebie zaskocze, on jest GM (był) na Antice, Danubi, Galanie i na każdym innym servie, zaskoczony ?? Dla informacji, GM ma GM chara na każdym serverze. P.S: NIe pisz 2 postów naraz (Edytuj) |
hm...bądz co bądz sytuacja sie wydaje dziwna....chyba pierwszy GM z banem w histori:P na szczęście nie mam z takimi osobnikami jakimi śa GM styczności (nie ma to jak Non-pvp). Ale ...no cos....może wlaśnie przyszedł czas że CIp soft przyzna się do "złych wyborów GM" a jak wiemy "zły wybór boli przez całe życie":P a co do ilości GM....to powinino ich być po 2 na serw, czyli nowy serw = 2 nowych GM którzy by sie nim opiekowali nawet jak był by to non-pvp (zawsze spamerzy sie do zbanowania znajdą:P)
to chyba tyle jeśli chodzi o moje rozmyślania |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |