![]() |
Dolera pk
tytul mowi sam za siebie.
troche malo pkowania bo bylismy scigania. dobrze ze przezylismy:) http://members.lycos.co.uk/frycarl/filmy/pkdolera.rec niewiem czy dziala bo to moj pierwszy temat :P prosze o komentarze :] |
Spoko
Spoko filmik, ide z wami następnym razem:P Troche zostawałe¶ w tyle ale potem było nieĽle. :)
|
ale ze mnie nób tez tam bylem :p dzis moze bedzie tez pk
nie wiem czemu ludzie boja sie serwerów pvp enforced :) Jansen |
haha a ja to Misaye 8o
|
hiho
Tu najmanek ;] Filmik is good troche nas lagowalo ale polowanie mozna zaliczyc do udanych :) |
-.-
tak sie zastanawam dlaczego najman (jon fry) nie mowi mi kiedy ida pkowac. ogolnie film do dupy :> bo mnie nie bylo xD
|
To ja Sir Minohis Pamietacie mnie?Fajny filmik szkoda ze mnie nie bylo :(
|
Heh, wypowiem sie inaczej niz inni, ktorzy do tej pory mowili cos w typie
1. Fajny film tez tam bylem 2. Fajny film szkoda ze mnie nie bylo pierwsze 25 minut nudne, dopiero w thais film sie rozkreca. zabiliscie kilka osob. Myslalem na poczatku, ze jak film pk na pvp enforced, to cos w typie co sam robie ^.- 9 lvl knajt 60/60 wh 4 mlvl i idzie ownowac swiat, a tu sie mile rozczarowalem :P |
@ up
rozumiem Cie, ale szkoda zabijac kazdego pokoleji tymabardziej ze sa lagi i strach ryzykowac. Aby uswiadomic was w jakim bylismy zagrozeniu luknijcie na tibi.com nick "Najman" (mam nadzieje ze sie nieobrazisz ze sie toba posluzylem:P) i luknijcie od kogo ostatni dead:/ . Bylem z nim wtedy ale dalem loga, sie cieszylem ze przezylem. PS. nasze postacie sa huntowane przez elite:) (krecimy filmy bo to nasze pozegnanie z serwerem) postaramy sie robic lepsze filmy:D:D WYBACZCIE:) |
oglondam B) :]
|
Film nawet niezły tylko mogłe¶ zacz±ć film jak zabijali¶cie pierwszego kolesia a nie od carlin
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |