![]() |
Coś w stylu 1 Faka
Jest to mój pierwszy fake a nazwa jest spowodowana ilością "pierwszych fak'ów
Prosze o wyrozumiałe oceny i podpowiedzi jak?? co?? gdzie?? kiedy?? http://img154.exs.cx/img154/7591/fake25qr.jpg chce podziekowac DR.Unknown'owi za podanie stronki (gdydy nie on nie mógł tego robić:P) |
pomysl : 2/10
wykonanie: 3/10 to nie jest trudne ;p |
Pomysł 3/10
Wykonanie 2/10 W skrucie: można by zrobić lepiej, nie dopracowałeś tego, poprostu się nie przyłorzyłeś... |
|
Nadal, SUX, dodałeś sobie 100 leveli i zmieniłeś napis w IE, Kicha...
|
Za fajne to nie jest a co do wyglądu twojego Windowsa Ekhmmm. . Miałem podobny :p PS: Popraw swój wizerunek następnym fake'm ale lepszym ludzie szybko0o zapominają, więc zrób 2'giego faka i ci wybaczą ;)
|
Cytuj:
wiesz zapomniałes jeszcze o darmowym prenium :) nie wiem czy robic 3 faka........ |
LoL! To jest bez sensu. "Zginąłeś" na 12 lvl na slimie, a jeszcze w tym samym dniu "miałeś" 111 level. Fajnieee -.-
|
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Cytuj:
Na !2 lvl nie zginołem przez slima tylko przez perfidnego pk :evul: Dlatego zasluguje na miano slima:P |
wykonanie mierne ale spodobała mi sie opcja w menu :)
|
Skelletonowi noga wystaje :)
|
Cytuj:
a co do fake'a to kiepska robota weź i popraw skella... noga mu odstaje... |
Wykonanie - 0,1432741 / 100 (poprostu jedno, wielkie gówno)
Pomysł - 5 / 100 (pomysł żaden, bo to już było, no chyba że te potworki zamiast nazw. Ogólnie to nawet nie biore pod uwage tych obrazków, bo poprostu te "fake'i" mi już się przejadły :/ |
Brak profesjonalizmu. Nie mów, że zabił Cię perfidny PK, bo jak cię znam zawsze byłeś n00bem ;) (exp thief, looter).
|
Cytuj:
zacytóje co on kiedyś powiedział na rl... rup"ja już nie patrze na tibia.pl bo oni tam kłamią....." ja"chyba cię po*******iło....." |
Bleeeech...
Kiepa!!! Ocena Wykonanie 0,111/10 wogóle sie nie przyłożyłeś ani nie starałeś :( a pomyśł szkoda słów było już takich multum. Znając życie ktoś mnie sie czepi czego ja nie robie???A ja wam odpowiem robie powoli i sie staram gdzieś za tydzień będzie gotowy:P
|
Cytuj:
Ja jestem noobem?? Ja zabijam cucdze stwory?? Ja thiefuje?? Wiesz co czyli mnie nie znasz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie thefuje expa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to oznacza że poprostu mnie nie znasz!!!!!!!!!! Wiesz co MIchael...... Nie spodziewałem sie tego po tobie..... A co do Faka to wiem już że nie wyszdł najlepiej. |
mierne , mierne i jeszce raz mierne ....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |