![]() |
Recenzje od was!
Chciałbym aby w tym temacie wy drodzy forumowicze pisali recenzje różnych gier,programów i filmów :P.Żebyście wy pomogli młodym poczatkującym komputerocholikom :) piście tu recenzje!
~~PRZECZYTAJ~!!!!~~(Regulamin) 1/Uzytkownik nie może podawać błędnych recenzji i informacji. 2/Uzytkownik musi napisać: Swoją ocene. Wady tej gry/programu itp Zalety tej gry programu itp Główna strona dyrektora lub wydawnictwa (bez keylogerów-_-) 3/Użytkownik jak chce może podać screeny 4/ZALECANE JEST ABY UŻYTKOWNIK PISZĄCY RECENZJE NIE ROBIŁ BŁĘDÓW. Recenzja najlepszego programu graficznego a jest to Adobe Photoshop. Ogólnie:Jest to najlepszy graficzny edytor dzięki niemu możemy robić niepowtarzalne rzeczy takie jak rysunki itemki do tibi obrazy.Jest to też animator gifów, a także możemy dzięki niemu edytować ponad 16 milionów kolorów 8o moim skromnym zdaniem jest to najlpszy program. -Zalety: -16 milionów kolorów -Możliwośc zainstalowania do wszystkich systemów (XP,ME,98,2000,) -Edytor zdjęc -Przeglądarka Graficzna -Animator zdjęc,i własnoręcznych rysunków. -Wady: -Ogromna cena (4100 zł) -Brak narzędzi do automatycznego poprawiania zdjęc,z aparatów cyfrowych. Ocena moja:6/6 Ciekawostka:Czy wiecie że dzięki temu edytorze, graficy (np. w Painkilerze robili Broń!!! :o :o :o . Tera wasza kolej :P |
LoL
Czemu w grafikach... OMG!!
daj to w "o wszystkim i o niczym":D |
Sorka patrzyłem w wyzwania Yazona :P i myślałem że jestem w temacie o wszystkim i o niczym.Prrosze opków o przeniesienie tego topica.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rolandkq podałem (WN98,XP,ME,200 itp) nie napisałem Linux -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |