Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zwolnienie GM Dokein'a. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24888)

Dr. Omader 01-02-2005 22:04

Zwolnienie GM Dokein'a.

CipSoft potwierdzil oficjalnie informacje odnosnie bana dla Game Mastera Dokein'a. Byly GM dostal bana za sprzedanie swojego konta z statusem Game Mastera swojemu koledze, ktory wykorzystal to konto aby skrzywdzic niewinnych Tibijczykow. Status Game Mastera zostal natychmiastowo zabrany Dokeinowi, co wiecej cale konto zostalo skasowane razem z kontem jego kolegi. CipSoft przeprasza za to zajscie i zapewnia, ze Game Masterzy zawsze dbaja o dobro graczy.

Ujawniona zostala tez nowinka o tym co CipSoft tym razem szykuje, okazuje sie ze pracuja oni nad ulepszeniem srodowiska pracy Game Masterow, jak rowniez zapowiadaja przebudowe systemu moderacji forum.tibia.com co z pewnoscia polepszy prace Game Masterow.

Jednak czy te nowinki wystarcza? Kiedy CipSoft zauwazy ze Game Masterow jest zdecydowanie za malo jak na tak duza liczbe swiatow i graczy?

dam007 01-02-2005 22:09

Forum Tibia.com faktycznie trzeba ulepszyć, a co do tego GMa to -no comment- zawsze trafi się ktoś niegodny swojej posady. Dobrze, że CipSoft tak zareagował.

P.S.
Pieerwszy komment :D

Elbero 01-02-2005 22:16

lOl

buehehe ja tam lubiłem tego gma :D gadałem raz z nim i normalnie jak powiedzialem ze kolo lurnoł gs-a ktory ma bana dał mu bana na miecha :] i to jeszcze paccowi :) a skad wiadomo ze cipowie nie dziela sie kontami :P

i00n 01-02-2005 22:17

ciekawe co zrobil tym "skrzywdzonym"... ale jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym...

nab 01-02-2005 22:18

hyh, ale mastahy z was...
chyba kazdy wchodzi na tibia.com i widzi co jest napisane...
nie trzeba chyba tlumaczyc na nasz jezyk, bo (chyba) kazdy rozumie...
nie macie co pisac, to z tibia.com newsy bierzecie...
zrobcie jakies nowe dzialy, jakis konkurs z nagrodami itp,itp
...i not understand english plx translate meh ;(

Uf, uf.....

MatKus 01-02-2005 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nab
Uf, uf.....

1) nie każdy polak zna angielski
2) nad zmianami na stronie pracujemy, daj nam kilka dni, a sie dowiesz, co tym razem robimy ;)

Vanessa 01-02-2005 22:23

Cytuj:

Uf, uf.....

lol?
Jakbys nie zauważył, każdy news z tibia.com jest tłumaczony. I to dlatego, żeby każdy mógł się o nim dowiedzieć... wiesz, nie każdy jest tak uczony jak Ty (prowadź nas o Mistrzu).

I każdy wie, że są to newsy z tibia.com, więc ameryki nie odkryłeś...
Chcesz konkurs z nagrodami? Zbieraj opakowania od kostek rosołowych i zostań bulionerem.
A działy jakie chcesz? O questach i Handel postaciami?

Precz mi z oczu.

L..i..S..e..K 01-02-2005 22:24

Cytuj:

Uf, uf.....

Racja , racja ale mi np. nie chodzi tibia.com. A pozatym nie odwiedziam innych stronek ,mam zaufanie tylko i wyłacznie do Tibia.pl ;).

Makawita 01-02-2005 22:29

Cytuj:

X(
A po jakiego smerfa mam wchodzić na tibia.com jak tu mam wszystko co nowe i po polsku. Można niestety znaleźć ludzi nierozumiejących tekstu po angielsku. Przykład ? Ot naprzykład JA. Mnie w szkole uczyli języka braci ze wschodu !

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Birmil
Polskiego to cie chyba tez nie uczyli :P

8o oj ale błąd .... dzięki za wyjątkowo wnikliwe czytanie moich postów...
Sprawa była tak ważna że trzeba było napisać posta .... :baby:

Gdyby jednak pojawiły się jeszcze błędy ortograficze w moich tekstach to piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie. Hmmm .... może osobny temat "Błędy Makawity dobre do nabijania postów ..."

Div 01-02-2005 22:30

Cytuj:

Uf, uf.....

Po pierwsze : Nie, nie kazdy wchodzi na tibia.com
Po drugie : Nie, nie kazdy rozumie
Po trzecie : Tibia.com to najswiezsze zrodlo informacji, wazne newsy z zycia Cip softu i tibi pojawiaja sie tam w pierwszej kolejnosci.
Po czwarte : a fe

$corcerer 01-02-2005 22:39

Nędzna prowokacja -.-"

A co do tematu, to jestem ciekawy czy GMowi troszeczke odbiło, czy też jego akcja była prostestem na pewne rozporządzenie CIPSoftu. (tutaj kłania się wersja Gremlina). Sądze jednak, że prawdy sie nigdy nie dowiemy :(

Drackmir 01-02-2005 22:40

Zgadzam sie z Dr. Omaderem każdy świat powinien mieć 2 Gm byli by za niego odpowiedzialni.

Dr. Omader 01-02-2005 22:55

@Scor:
To co jest napisane na forum tibia.com bylo pisane przez Dokeina czemu nikt z CS czy GM nie przeczy, ale czy to co napisal to prawda pewnie sie nie dowiemy. Z swojego malego doswiadczenia wiem ze cipsoft zawsze wbijal w graczy, ostatnio juz myslalem ze jednak zaczeli cos robic, ale to chyba tylko zludzenia bo oni sie raczej nie zmienia...

....dopuki im OTServ graczy nie zabierze :>

link do tematu na tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=654886

Jactrans Pacera 01-02-2005 22:56

X( Ja również zgadzam sie z Omaderem i Drackmirem. Każdy świat powinien miec chociaż 1 GM. np. taka Pacera to bezkarny serw. Pewna gildia (nie będę zdradzał nazwy bo to moi kolesie) kilka razy w tygodniu lurowali Arcanisty do Ab. Ktos z nich powiniene dostac bana, a tak sie nie stało. Albo gs'y pod DB. Zawsze stoi w okolicy ktoś na 60lvl+ i można sie domyslić, że to on. Więc trzeba nam (playerom z Pacery) chociaż jednego GM. X(

zabek 02-02-2005 08:28

Tak, Tak macie racje..

Każdy świat powieniem mieć kilku GM, ale cipsoft pewei uwarza że kolejny GM to jeszcze jedna morda do wykarmirnia..... A domyślam się że oni oszczędzają na nawy sprzęt dla serwerów. Troche wyrozumiałości... A co do tego nieuczciwego GM to może on zbanował kilku High lvl na Aldorze akurat jak zaczęła się wojan z BW..... Pozdro!

Godado 02-02-2005 09:12

N co do tego Gm to nigdy nie wiadomo co kto zrobi, i pamiętajcie ludzie! Nie ufajcie nawet sobie! ;)

emilok 02-02-2005 09:26

Do tych wszystkich co tak nieco pochopnie oceniliscie tego gm'a
Czy czytaliscie napisanego przez niego posta?
Czy dla was wszystko musi byc albo czarne albo biale tylko.
Swoja droga sie z nim w wielu aspektach zgadzam, CS'u malo obchodza graczej i swiaty, leca tylko na kase............
Ale czy my mozemy sie im dziwic?

-----------------

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jactrans Pacera
Ja również zgadzam sie z Omaderem i Drackmirem. Każdy świat powinien miec chociaż 1 GM. np. taka Pacera to bezkarny serw. Pewna gildia (nie będę zdradzał nazwy bo to moi kolesie) kilka razy w tygodniu lurowali Arcanisty do Ab. Ktos z nich powiniene dostac bana, a tak sie nie stało. Albo gs'y pod DB. Zawsze stoi w okolicy ktoś na 60lvl+ i można sie domyslić, że to on. Więc trzeba nam (playerom z Pacery) chociaż jednego GM. X(

Taka jest wlasnie polityka wszystko dla siebie.
A wystarczyly by regularne reporty, to z pewnoscia jakis gracz by sie wkoncy nacial na bana....................
Ale jak widac nic nikomu nie przeszkadza, poki jemu nie wadzi.

Dowizul z Inferny 02-02-2005 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jactrans Pacera
X( Ja również zgadzam sie z Omaderem i Drackmirem. Każdy świat powinien miec chociaż 1 GM. np. taka Pacera to bezkarny serw. Pewna gildia (nie będę zdradzał nazwy bo to moi kolesie) kilka razy w tygodniu lurowali Arcanisty do Ab. Ktos z nich powiniene dostac bana, a tak sie nie stało. Albo gs'y pod DB. Zawsze stoi w okolicy ktoś na 60lvl+ i można sie domyslić, że to on. Więc trzeba nam (playerom z Pacery) chociaż jednego GM. X(

wiesz byl taki okres ze headsmashers lurowalo arcany 2 razy dziennie lub czesciej

@topic

moze naglosni to sprawe z logainem i wreszcie zrobi pozadek w tibii z 2 GM`ami na swiat to sie zgadzam pzyda sie bardzo

Radello 02-02-2005 10:08

Nie no ten koleś wymiata...Ciekawi mnie ile mógł dostać za takiego Gm'a.
P.s kupie Gm :D:D j/k

Aler Paler 02-02-2005 10:52

I buy :p

Hheeh tez bym kupił konto GM'a :evul: :evul:

I Wszystkich noobów tepić :evul: :evul:

pod koniec cipsoft nie robi dobrze dla graczy tysiące ludzi już zginelo i kickach...... :baby:

cya in tibia! ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17.