![]() |
Najs ss :) . Masz kolegow na wysokich lvlach :] Ja tez chce takich B) mam tylko jedno pytanie: mowilisnie do king orc "hi"?
Jestm pierwszy :p |
Cytuj:
hi pacc free yes yes yes to sie dostaje pacca na cale zycie :baby: a na powaznie nikomu ponizej 90 lvla nieradze sie z nia witac ;) a co do SSow bardzo fajne ;p a @Lord Bogatytak tez chcesz takich kumpli :> bo ja akurat mam na sell moge ci odstapic hmm powiecmy za 200 k od sztuki :) |
screeny fajne... serigo w prawdzie spokojnie mugł powiedzieć "hi"
widziałem filmik jak elite knight lvl 100+ expił mówiąc "hi" |
O.K ss spox Gratz wykonania questu
Ps.jestem 6 :D |
Cytuj:
Pacca na całe zycie?? LOL. Tak wogole to spox ss more plx plx :> |
Nie jestem pewien ale to chyba Valoria :p co do ss to lajtowe daj wiecej :cup:
|
Ładne ss'y ,zlikwoduj mapki to nie będzie Quest spollingu :P
|
A co się dostaje od króla orków jeżeli to jest quest?
|
Cytuj:
Mówisz "hi" do niego a on summonuje warlordy itp. ale nie wiem co za to jest ,jakiś typ pokazywał gemmed lamp,ale nie jestem pewnien ... |
Ech widać, że Sergio i spółka zaczynają cierpieć na brak kasy - za marne 2k od osoby pomagają robić OF questa, za 5k/2 tygodnie zapewniają 'opiekę' w granicach OrcLandu - wojna z Revelsami musi ich sporo kosztować, skoro nie pogardzą nawet takimi marnymi kwotami (i nie mówić, że robią to z dobroci serca, bo akurat Sergio to jeden z największych sqrwieli na Valorii)
|
Nom
Nom chyba tak:)
Pewnie dlatego zbierajom poki Huch'net ma bana :) Odbanujom go i wtedy bedzie jazda :D A oni przy okazji tam expiom wiec im to niezalez :) A ladne ssy jak im hity siadajom wychodzom :P A i oni chodzom za 2k :) |
nice
ssy bardzo fajne , gratz questu , jak zabijaliscie smoka , warlordy itp z exori?
|
Schodzil tylko Sergio :P
Walil z explo i exori :) |
Nice ss.To jest Valoria .Wczoraj albo przedwczoraj widzialem sergio jak sprsedawal kilkadzisiat kusz 8o .
|
Ekwipunek
Jakiego masz stuffa?
|
NICE GRATZ!! Valoria też potrafi 8o więcej takich scrennów, a tak po za tym fajnych massz kolesi ogólnie wielkie GRATZ!!
|
Cytuj:
|
I co orki cie zgwalcily?:P Nie no w sumie nie tak strasznie, gosciu 9 potforkow summonnuje m.in. 2 slimy 2 orki warlordy i cos tam jeszcze;>
|
Cytuj:
GZ Sir ;] 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |