![]() |
Przepraszam za 24 level pomylilem zdjecia. W ramach przeprosin:
http://img.photobucket.com/albums/v6...bia/UO0111.jpg |
Prosze komentowac:P
|
Troche nudne te zdjecia i na dodatek tibia gg :)
|
Ty zdrowy jestes. Nie mam tibi gg bo nie chce miec haka. NIE OSKARAZAJ BEZ PODSTAW
|
hmmm...
Po 1 - 20 lvl i rotki? Wstydź się, na takim lvl to sie poluje na Dwarf Soldiery albo Ghoule....
Po 2 - skille.... Wiesz dużo zależy od ciebie i twojej woli, ale właśnie tej woli niewiele tu widać... Pracuj dalej, pracuj, może dojdziesz na szczyt ;) |
Nice ss'y
P.S Ja cie znam i nie raz widzialem w thais i Yakkuzze tez (rl friend:P) |
Skad mnie znasz.
PS. JEdyne co mam z tibia zwiazane to TIBIA KLIENT US DO ROBIE SS wytluamczcie czemu myslicie ze mam tibie GG PS.Dieki tez mam andzieje ze dojde na szczyt. |
Te dwa zdjecia z TIBIA GG NA pasku sa mego kumpla THIMBURDA on robil zdjecia ja nie uzywam.
|
Musze Was zmartwić panowie, ale Tibia GG daje światło na cały ekran a nie na taki kawałek -.-.
P.S. Chesterr, lepiej wytnij ten pasek z Tibią GG, bo zaraz jakiś nad uczciwy użytkownik prześle to zdjęcie gdzie nie trzeba. Hail Julera! |
Cytuj:
Wiesz co smiac mi sie chce jak czytam ogulnie takie posty ale coz w GG da sie zmienic wielkosc swiatla :D |
Ty slepy jestes?!?!!?!?!??! na pasku zadan masz uruchomiona -.- omfg... a zdjecia takie se
|
Dwa zdjecia sa mego kumpla on mi wyslal a ja wstawilem i NIE UZYWAM TIBIA GG
|
no wedlug mnie roty to zaje.. super pomysl!
Ej koles bardzo dobrze, ze expisz na rotach! to super pomysl jest!!! expa duzo (pod warunkiem ze Ci sie duzo osob nie wpier.. wcisnie na respy) i golda tyle, ze da sie wytrzymac!!!
Kolega z Rubery - Tubosik teraz chyba 69 druid z 8 na 69 awansowal w jakies ~2 miechy expiac prawie tylko na rotach... troche expa (razem moze z 3 lvl) na huntach... Niestety przestal grac :((( Hail Rubera Hail Old Players!!! wiec radze Ci trzymaj sie rotow jak najdluzej !!! pozdro 600 <up> jakbys nie zauwazyl to on mowil, ze to jego kolega robil screeny co mozna zauwazyc wiec jak nie jestes pewien to sie tutaj nie odzywaj... |
Znam expowisko gdzie malo osób. I dla mnie jest tam super. W co drugim jest maca maca=30gp. W godzinie robisie duuuuzzoooooo kasy a jak cos zakladam axe zwykle i trenie i jescze skille leca:P:P
|
Cytuj:
|
Komentowac
|
NO co tu duzo komentowac? Gz avansow xd Aha i co to za pomysl na trenienie z playerem w ful eq z axe ringiem i bez jakiegos rata etc? lol
|
Cytuj:
Widac ze nie uzywasz tibia gg. W wersjach obecnych jest mozliwosc ustawienia tego na ile ma dawac swiatla |
Hehe
Dobre Dobre o grazz 24 lvla
P.SBania of Julera to ja ;] :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |