Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jaka to piosenka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24987)

Lurchil 02-02-2005 23:09

Jaka to piosenka

W radiu ostatno często jest puszczana fajna piosenka która mi się spodobała. Niestety nie znam jej tytułu:(... może o niej, Jest ogólenie zwrotka taka elektroniczny podkład coś tam śpiewają:P a refren taki śmieszny z inną melodią i powtarza się tam pod koniec referenu słowo 'san francisco', 'sysco'. coś takiego.. Znacie to?? plz piszcie:)

Pozdrawiam

PS: Jeszcze jedno ten refren to taki cos na lata 90-ąte

Magus 02-02-2005 23:14

Global Deejays - the sound of san francisco
IMHO teledysk fajniejszy niz sam utwor.

Dan the Automator 03-02-2005 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus

No bo utwór jest centralnie do dupy ;-)))

Chopkers 03-02-2005 14:17

teledysku nie widzalem, ale co do piosenki to powiem ze 100lec x 64

moja kmama tego slucha i ciagle gada zebym jej to sciagnol, a jak mowie ze nie znam tytulu to mi wkreca ze znam, ale nie mam czasu :P

Mikae 04-02-2005 14:45

Refren jest lepszy niż cała piosenka, lata 80(!) miały coś w sobie, a McKanzie był jednym z najlepszych i nadal umie "RoXować".

djkuter 04-02-2005 17:09

:(

kilka raqzu to zuszałem i doszedłem do wniosku, że aby zrobić popularną piosenkę trzeba zrobić zarabiasty tel;edysk. Sama piosenka nic w sobie nie ma, ale puszczają ją, bo ma fajny teledysk.

Nightwalker 04-02-2005 17:56

Najlepszy teledysk to ma Call on me ;]]]]]]]

Matheous 04-02-2005 20:20

@Night-ty mi qrwa o tym gniocie nie wspominaj!
@inni-wg mnie pioseneczka niezla. Ja nigdy nie ogladam teledyskow, a sluchanie piosenek na MTV czy gdzies tam dla TELEDYSKOW jest dla mnie porabanstwem 100%owym. Ja sam lubie te klimaciki ze starszych lat, taka muza retro;) Of korz te nowsze tez lubie, ale takie starsze tak fajnie... odprezaja.

Fanfi 04-02-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magus

Czyzby na Twoja opinie wplyw mialy skapapo ubrane aktorki ?? :)

Dan the Automator 04-02-2005 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fanfi

A czy jakość klipu nie jest wprost proporcjonalna do ilości skąpo ubranych panienek? ;<

Fanfi 04-02-2005 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
A czy jakość klipu nie jest wprost proporcjonalna do ilości skąpo ubranych panienek? ;<

Ogladajac teledysk Call on me , musze przyzna Ci racje.

Dan the Automator 04-02-2005 21:14

Cytuj:

Ogladajac teledysk Call on me , musze przyzna Ci racje.

Tak, ale przyznam się szczerze, że Raul kiedyś mnie zarzył, bo skoro ludzie głosuja na ten kawałek tylko dla klipu (ja tak twierdziłem), to dlaczego puszczają go w radiach? (pytanie Raula)

Fanfi 04-02-2005 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Tak, ale przyznam się szczerze, że Raul kiedyś mnie zarzył, bo skoro ludzie głosuja na ten kawałek tylko dla klipu (ja tak twierdziłem), to dlaczego puszczają go w radiach? (pytanie Raula)

Bo ten beznadziejny kawalek jest zarazem najlepszym z tego gatunku.

Magus 04-02-2005 22:52

Cytuj:

Nie przecze, ma to duzy wplyw na moja opinie, a poza tym zobacz jak one sie ruszaja. No i jeszcze te zgrabne zaokraglenia w miejscach... ee... 'strategicznach' :P.

Caer 04-02-2005 23:26

@Moderatorzy:
A modki to sie tu beda wiecznie sprzeczac miedzy soba?? :p

@Topic:
Nie slyszalem piosenki "The sound of San Francisco", a "Call on me" uwazam za denna piosenke.

Rankor 04-02-2005 23:27

Ehhh... Wszystko polega na teledysku. Bo jak piosenka skladajaca sie praktycznie z 3 slow moze byc takim "hiciorem". (Kał on meee ;D)

Matheous 05-02-2005 09:01

Dobo-ten 1oki balwan z losuxa to chyba inspirowany toba, na serio. Jakie lubisz piosenki? 'Wszystkie ktore maja gole babki w teledyskach'. No wypisz wymaluj ty:)
A co do Call on me-najbardziej denny kawalek ostatnich 20 lat. Juz qrwa Dragostea din Tei jest lepsze.
@down-n/c.............

Nightwalker 05-02-2005 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matheous
Dobo-ten 1oki balwan z losuxa to chyba inspirowany toba, na serio. Jakie lubisz piosenki? 'Wszystkie ktore maja gole babki w teledyskach'. No wypisz wymaluj ty:)
A co do Call on me-najbardziej denny kawalek ostatnich 20 lat. Juz qrwa Dragostea din Tei jest lepsze.

Ale tam nie ma panienek ;]

djkuter 05-02-2005 11:48

:(

teraz dobra piosenka bez teledysku nie ma większych szans nawet w radiu. A call on me to mnie wkurza. Teledysk dla mnie jest bez sensu, piosenka również. Już woolę Arvil Lavigne, na choć ma normalne (czyt. z sensownum textem) piosenki.

PiXik 05-02-2005 12:04

ahah

Global Deejays - the sound of san francisco-niezła piosenka
Call on me-za***ista piosenka.-dodam tylko że jakoś hitem się stała a wasze niektóre metale nie ;(
Jak chcecie fajną piosenkę +teldysk to polecam Benny Benassi -Satisfaction

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01.