![]() |
Jaka to piosenka
W radiu ostatno często jest puszczana fajna piosenka która mi się spodobała. Niestety nie znam jej tytułu:(... może o niej, Jest ogólenie zwrotka taka elektroniczny podkład coś tam śpiewają:P a refren taki śmieszny z inną melodią i powtarza się tam pod koniec referenu słowo 'san francisco', 'sysco'. coś takiego.. Znacie to?? plz piszcie:)
Pozdrawiam PS: Jeszcze jedno ten refren to taki cos na lata 90-ąte |
Global Deejays - the sound of san francisco
IMHO teledysk fajniejszy niz sam utwor. |
Cytuj:
|
teledysku nie widzalem, ale co do piosenki to powiem ze 100lec x 64
moja kmama tego slucha i ciagle gada zebym jej to sciagnol, a jak mowie ze nie znam tytulu to mi wkreca ze znam, ale nie mam czasu :P |
Refren jest lepszy niż cała piosenka, lata 80(!) miały coś w sobie, a McKanzie był jednym z najlepszych i nadal umie "RoXować".
|
:(
kilka raqzu to zuszałem i doszedłem do wniosku, że aby zrobić popularną piosenkę trzeba zrobić zarabiasty tel;edysk. Sama piosenka nic w sobie nie ma, ale puszczają ją, bo ma fajny teledysk.
|
Najlepszy teledysk to ma Call on me ;]]]]]]]
|
@Night-ty mi qrwa o tym gniocie nie wspominaj!
@inni-wg mnie pioseneczka niezla. Ja nigdy nie ogladam teledyskow, a sluchanie piosenek na MTV czy gdzies tam dla TELEDYSKOW jest dla mnie porabanstwem 100%owym. Ja sam lubie te klimaciki ze starszych lat, taka muza retro;) Of korz te nowsze tez lubie, ale takie starsze tak fajnie... odprezaja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogladajac teledysk Call on me , musze przyzna Ci racje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo ten beznadziejny kawalek jest zarazem najlepszym z tego gatunku. |
Cytuj:
|
@Moderatorzy:
A modki to sie tu beda wiecznie sprzeczac miedzy soba?? :p @Topic: Nie slyszalem piosenki "The sound of San Francisco", a "Call on me" uwazam za denna piosenke. |
Ehhh... Wszystko polega na teledysku. Bo jak piosenka skladajaca sie praktycznie z 3 slow moze byc takim "hiciorem". (Kał on meee ;D)
|
Dobo-ten 1oki balwan z losuxa to chyba inspirowany toba, na serio. Jakie lubisz piosenki? 'Wszystkie ktore maja gole babki w teledyskach'. No wypisz wymaluj ty:)
A co do Call on me-najbardziej denny kawalek ostatnich 20 lat. Juz qrwa Dragostea din Tei jest lepsze. @down-n/c............. |
Cytuj:
|
:(
teraz dobra piosenka bez teledysku nie ma większych szans nawet w radiu. A call on me to mnie wkurza. Teledysk dla mnie jest bez sensu, piosenka również. Już woolę Arvil Lavigne, na choć ma normalne (czyt. z sensownum textem) piosenki.
|
ahah
Global Deejays - the sound of san francisco-niezła piosenka
Call on me-za***ista piosenka.-dodam tylko że jakoś hitem się stała a wasze niektóre metale nie ;( Jak chcecie fajną piosenkę +teldysk to polecam Benny Benassi -Satisfaction |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |