![]() |
Demon solo 99 knight -100
ddemon solo na 100 lvl ;]
http://www.ularis.republika.pl/demonsolo.rec Kipper zobacz jak to sie robi a nie z exori nOObku ;];];];] |
1.Za nazwanie Kiperra nOObek powinni Cie za prawe jajo przez lewą nogawke do góry nogami powiesić na żyrandolu :D
2.Super i gratz 100 levela ale nadal uważam to co napisałem wcześniej :p |
BIG GRATZ dla Ciebie za 100 lev :D
Fajny filmik:) Btw. czemu nie zalozyles Aola? |
Yoyo gz demona solo, btw tez gram na danubii xD
|
^^ cool :)
i jaki loot :D |
Lol taki film to do filmu kipera nie podskoczy lol to miało być solo ten koleś walił a kiperr sam demona u***ał .Wogóle co to za eq co za skile i ty na kiperra muwisz noobek lecz sie zdrowo jechaniem kiperowi od nobków na tym forum nic nie zyzkasz
Lunara de best :cup: |
Jak oglądne to skomentuje , a zapowiada sie na ciekawy film btw. tez gram na danubii ale nigdy cie nie widzialem :p
Edit: Gratz filmu tylko troche długo to trwało zanim ten demon padł :p ale ogólnie spoko i jeszcze raz wielkie GRATZ |
Wielkie gratz dla Ciebie.
Btw. Wydaje mi sien ze Ularis nazwal Kippera NooBkiem nie aby go obraziec :] Pozdro, uf jak dawno juz sie niewypowiadalem |
Cytuj:
EDIT Miało być solo, a kolega CI pomagał FE zabić. Kipper przynajmniej wszystko sam zabił :D |
Gratz
Gratz demon solo btw Gram z malym koperkiem na trenigach to wiem ktorzy to wy na rl :P
|
Cytuj:
Popatrz sie na exp dostaje równiutkie 6000 więc...a co do tego "lol'a" do kiperr'a mi to na obrażanie nie wyglądało @topic Wielkie gratz nice ci to wyszło ;] Ale skille takie niemrawe:P |
Cytuj:
Wygladasz dla mnie na 9-11 latka, w dodatku glupiego. Dla ciebie jezeli ktos powie np. "n00bku" oznacza ze bluzga typa, jego rodzine, znajomych i wszystkich z ktorymi sie zetknal. Dzisiejsza ulice sezamkowa sponsoruja literki I R O N I A i liczba 666. Poza tym, twoje poprzednie wypowiedzi na tym forum dowodza ze masz jakies problemy psychiczne. Np w tym topiku, chyba o wirusach w rec, bluzgales kolege i straszyles go w rl, za to ze cie skrytykowal. Mi to wyglada na PA. zreszta niewazne. Co do filmu, gz lvla, solostyle demona. itp. zycze udanego anni~ |
Chłopcze...
Kip zrobił to z klasą, a nie tam twoje pierdoły... Sam nie robiłeś- walka z rpzeciwnikiem to także walka z jego summonami... Sam lol jesteś- jesteś po prostu lamką :P Lunara rox PS - gz 100 lvlu plx =] |
Filmik taki sobie a tak poza tym to nie było solo bo ci kolega bił fe btw. po
1.Kipper robi jedne z najlepszych filmów z całego tego forum więc nazwanie go noobem to było lekko nie przemyślane 2. A jeśli nie to patrz na punkt 1 |
A jak nie to dorosnij dzieciaku, a zrozumiesz ze on nie chcial nikogo obrazic
|
ey:
Kiperr i tak jest lepszy od ciebie we wszystkim co by robil
|
Lol
Nieno fajny filmik nic dodać nic ująć GRATZ!
|
Jestescie zalosni, glupcy, glupcy, glupcy zaslepieni na inne osoby.
Widze fale zwolennikow jednego gracza ktory zamiast bladzic gra w tibie. Dam wam rade, zacznijcie robic to samo, moze kiedys zaowocuje. To bardzo dobrze ze jest jakis wzorzec dla innych, ale kazde slowo krytyki napisane na niego jest od razu traktowane jako obraza (zreszta to ze ktos zartobliwie odezwal sie do Kiperra nie jest nawet krytyka). Nikt nie potrzebuje adwokatow, slowa nie byly skierowane do was i negowanie ich jest nie na miejscu. Z mojego punktu widzenia na was, dostrzegam (nic dodac, nic ujac) Debili. A tak na marginesie to sledzenie wyczynow innej osoby jest malo interesujace:> Znalazlbym tysiace innych,lepszych sposobow na spedzanie czasu.. a zreszta i tak to wszystko wyjdzie na jedno. Zostane zbluzgany etc. Wkoncu Bog jest jeden tak? Czyz tak? ... n/c |
buhahaha zdołowaliście biedaka. lookajcie tu
http://www.tibia.com/community/?subt...er&name=Ularis Tak go zdołowaliście że sam postanowił zabić demona i mu nie wyszlo ;\ papa 100 lvl... |
Omg
Ludzie co wy gadac porownajcie ten film do mojego potwierdzam ze kipper ma lepsze skile odemnie i tylko to kazdy noob potrafil by walic exori w demona schodzac po parcelach omg pozdro Kipper!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |