Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zakonczone glosowanie na najpopularniejsza strone fanowska (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25029)

MatKus 04-02-2005 00:23

Zakonczone glosowanie na najpopularniejsza strone fanowska

Zakończyło się chyba najbardziej ekscytujące z dotychczasowych głosowanie na tibia.com - głosowanie na najlepszą stronę fanowską o Tibii.
Większość tibijczyków z niecierpliwością czekała na ogłoszenie wyników. Oto i one:
miejsce 1 - tibianews - 27,4%
miejsce 2 - tibiabr.com - 23,1%
miejsce 3 - WoT - 20,0%
miejsce 4 - tibia.pl - 14,8%
miejsce 5 - tibianlibrary - 5.8%
miejsce 6 - portaltibia.com.br - 3.7%
miejsce 7 - tibianet.org - 3.0%
miejsce 8 - inna strona fanowska -1.1%
miejsce 9 - nie zainteresowany - 0.7%
miejsce 10 - tibia.vitgroup.com - 0.3%

Jesteśmy niezwykle dumni, że nasza praca została doceniona i jako jedyna polska strona zostaliśmy uwzględnieni w sondzie. Chcielibyśmy bardzo podziękować wszystkim, którzy oddali swoje głosy właśnie na nas. Bądźcie pewni, że nie spoczniemy na laurach i postaramy się zostać jeszcze lepszą i popularniejszą stroną. Jak mamy zamiar tego dokonać? Przekonacie się już wkrótce.

Ponadto mamy dla was coś ekstra - wywiad z twórcami gry. W naszej gazetce możecie go przeczytać, a na forum przedyskutować z innymi graczami.

Dr. Omader 04-02-2005 00:23

Dziekujemy za wszystkie glosy oddane na nas. Okazuje sie jednak ze Brazylijczykow jest wiecej niz Polakow :(

Ale nie martwcie sie, juz za niedlugo tibia.pl team zakonczy prace nad duzym updatem strony i wtedy pokazemy co tibia.pl potrafi :berserk:

Kozystajac z okazji zapraszam do dzialu miecze na stronie gdzie mozna zobaczyc nowy miecz Pharao Sword, ma on 41 ataku, 23 oborny i wazy 150oz. Ale co najwazniejsze... Jest jednoreczny! Tak dobrze slyszycie jednoreczny!

Co do glosowania dodam jeszcze ze zdziwil mnie fakt ze tibiabr.com jest przed tibia.de o.0

Maniack 04-02-2005 01:09

xD niema za co dziekowac.
fajny ten pharao sword
to z jakiegoś guestu czy skąd go wytrzasneliście ?

Demolka1804 04-02-2005 01:43

Należą się wam pochwały i to wielkie, bo to co robicie jest świetne :cup:
A co do nowego sworda to powiem że jest odlotowy 8o

XDDD

SkiLo 04-02-2005 04:20

w sumie nie wiem czy gratulowac, uzyskaliscie najgorsze z mozliwych miejsc
reszta stron poza czolowa 4 sie nie liczy w zasadzie. z wot i tibia.news nie mieliscie szans, ale z br, eh sie Brazylijczycy postarali. 2 miejsce, big gz dla nich

aby nastepnym razem bylo lepiej

Drill 04-02-2005 07:13

No też prawda ale ze brazylijczykow jest wiencej to wiedzialem od dawna ;]
ale i tak ladnie ;] wir gratulieren :P

Staszek 04-02-2005 09:02

Mysle ze gdyby wszycy polacy ktorzy moga glosowac zaglosowali mielibysmy szanse na 3 miejsce bezproblemowo ale uwzglednienie tibia.pl w glosowaniu i 4 miejscie uwazam i tak za spory sukces

P.S Kozacki ten mieczyk :)

Kamzoreq 04-02-2005 09:04

Ehh... a ja nie wiedzialem, że nawet ludzie z Ukrainy graje w Tibię :) (patrz ostatnie miejsce w ankiecie ) nigdy nie spotkałem naszych sąsiadów ze wschodu :P

PS: Na tej stronie maja niezle filmiki :)

Dowizul z Inferny 04-02-2005 09:04

;(;(;(;(;(;(;(;(;( myslalem ze tibia.pl wypadnie lepiej;(

D@niel 04-02-2005 09:24

Juupi

:cup: :cup: Gratulacje zajelismy 4 miejsce to mega sukces lepiej to niz ostatnie :cup: :cup: :P
P.S Brazylów gra dużo więcej :]

Pupilka 04-02-2005 09:28

a wg mnie to bardzo ladny wynik - ponad 14%. Zauwazcie, ze Polacy nie stanowia wiekszosci, a tylko spora grupe. dlatego w skali calej Tibii i wszystkich narodowosci (a poki co tibia.pl jest dostepna w wersji polskiej, a trudno wymagac od takiego brazyliczyka, aby znal polski, tak samo jak od polaka - znajomosci portugalskiego) ten wynik jest naparwde dobry. co prawda widac, ze polacy sa liczna grupa, ale sadze, ze gdyby byla wersja angielska strony, popularnosc bylaby wieksza rowniez u innych narodowosci.
daletgo gratuluje wyniku, ale to nie znaczy, ze mozna spoczac na laurach :]

Shinjix 04-02-2005 09:34

Moim skromnym zdaniem strona jest jedną z lepszych i powinniście popracowac nad wersją anglojęzyczną.... Wtedy bylibyście ogólnodostępni dla społeczności tibijskiej co zwiększyłoby grono waszych fanów na świecie....
Co do kwestii Brazylijczyków: Wszyscy są zgrani i zagłosowali na tibiabr, a znam przynajmniej kilkudziesięciu Polaków, którzy głosowali na tibianews, itp. Więc wniosek z tego, że Brazylijczycy są bardziej zgrani i zjednoczeni od Polaków...
Ale wszyscy i tak od dawna o tym wiedzieli...

Gratuluje za taki sukces ;]

Pozdro
Shinjix

Drragon Master 04-02-2005 09:51

Troche mnie zdziwiła pozycja strony Br'owców ;/ Myślałem, że spokojnie ich wyprzedzimy :/ no cóż... takie życie. Ale ważne że udało nam się zdobyć 4 miejsce 8o w końcu tyle jest stron o tematyce Tibijskiej.
Co do sworda... zaciekawił mnie :] tyle atk i def ... huhu i jeszcze z tarczą można paradować ... Moim zdaniem to lepsze niż sam GS.

Pozdrawiam

PS: Pomyślcie też o wersji niemieckiej :D

Nerevareen 04-02-2005 10:22

koorcze jednak poza "podium" ale i tak ładnie :D a swordzim miodzio 41 ataku i tarcza w drugiej łapie 8o swordy królują

LOLO 04-02-2005 10:22

Dobre i 4 miejsce :]

RoB 04-02-2005 11:16

4 miejsce - super :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Sukces dla Tibii.pl z losowania z całego świata :] :] :] :]

Miki Sorcerer 04-02-2005 12:21

Ciesze się za 4 miejsce Tibi.pl :cup: :cup: :cup:
ale mogło byc lepiej

Hail Polska :flaga_pl:

Miki Sorcerer
21 Lev 30 Mlev
Isara

Cya in TIBIA

Degowav(in HIBERNA) 04-02-2005 13:11

Brawo

Poprostu
B :cup:
R :cup:
A :cup:
W :cup:
O :cup:
Ale mogło być lepiej :confused:
POLSKA GÓRĄ :flaga_pl:
Inni dołem :P :swe:
P.S.
Czemu nie mogłem zagłosować??

Tibiańczyk 04-02-2005 13:35

Gdyby wiecej polakow mialo pacca to tibia.pl zapewnie miala by wyzsze miejsce. Gratulacje :)

Siemek 04-02-2005 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Co do kwestii Brazylijczyków: Wszyscy są zgrani i zagłosowali na tibiabr, a znam przynajmniej kilkudziesięciu Polaków, którzy głosowali na tibianews, itp. Więc wniosek z tego, że Brazylijczycy są bardziej zgrani i zjednoczeni od Polaków...

Moze nie dlatego ze brazilijczycy sa zgrani, ale dlatego ze wiekszy odstetek polakow zna angielski niz brazylijczykow. Wiec tibia.br jest jedyna znana i rozumiana przez nich strona. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48.