![]() |
Zakonczone glosowanie na najpopularniejsza strone fanowska
Zakończyło się chyba najbardziej ekscytujące z dotychczasowych głosowanie na tibia.com - głosowanie na najlepszą stronę fanowską o Tibii.
Większość tibijczyków z niecierpliwością czekała na ogłoszenie wyników. Oto i one: miejsce 1 - tibianews - 27,4% miejsce 2 - tibiabr.com - 23,1% miejsce 3 - WoT - 20,0% miejsce 4 - tibia.pl - 14,8% miejsce 5 - tibianlibrary - 5.8% miejsce 6 - portaltibia.com.br - 3.7% miejsce 7 - tibianet.org - 3.0% miejsce 8 - inna strona fanowska -1.1% miejsce 9 - nie zainteresowany - 0.7% miejsce 10 - tibia.vitgroup.com - 0.3% Jesteśmy niezwykle dumni, że nasza praca została doceniona i jako jedyna polska strona zostaliśmy uwzględnieni w sondzie. Chcielibyśmy bardzo podziękować wszystkim, którzy oddali swoje głosy właśnie na nas. Bądźcie pewni, że nie spoczniemy na laurach i postaramy się zostać jeszcze lepszą i popularniejszą stroną. Jak mamy zamiar tego dokonać? Przekonacie się już wkrótce. Ponadto mamy dla was coś ekstra - wywiad z twórcami gry. W naszej gazetce możecie go przeczytać, a na forum przedyskutować z innymi graczami. |
Dziekujemy za wszystkie glosy oddane na nas. Okazuje sie jednak ze Brazylijczykow jest wiecej niz Polakow :(
Ale nie martwcie sie, juz za niedlugo tibia.pl team zakonczy prace nad duzym updatem strony i wtedy pokazemy co tibia.pl potrafi :berserk: Kozystajac z okazji zapraszam do dzialu miecze na stronie gdzie mozna zobaczyc nowy miecz Pharao Sword, ma on 41 ataku, 23 oborny i wazy 150oz. Ale co najwazniejsze... Jest jednoreczny! Tak dobrze slyszycie jednoreczny! Co do glosowania dodam jeszcze ze zdziwil mnie fakt ze tibiabr.com jest przed tibia.de o.0 |
xD niema za co dziekowac.
fajny ten pharao sword to z jakiegoś guestu czy skąd go wytrzasneliście ? |
Należą się wam pochwały i to wielkie, bo to co robicie jest świetne :cup:
A co do nowego sworda to powiem że jest odlotowy 8o XDDD |
w sumie nie wiem czy gratulowac, uzyskaliscie najgorsze z mozliwych miejsc
reszta stron poza czolowa 4 sie nie liczy w zasadzie. z wot i tibia.news nie mieliscie szans, ale z br, eh sie Brazylijczycy postarali. 2 miejsce, big gz dla nich aby nastepnym razem bylo lepiej |
No też prawda ale ze brazylijczykow jest wiencej to wiedzialem od dawna ;]
ale i tak ladnie ;] wir gratulieren :P |
Mysle ze gdyby wszycy polacy ktorzy moga glosowac zaglosowali mielibysmy szanse na 3 miejsce bezproblemowo ale uwzglednienie tibia.pl w glosowaniu i 4 miejscie uwazam i tak za spory sukces
P.S Kozacki ten mieczyk :) |
Ehh... a ja nie wiedzialem, że nawet ludzie z Ukrainy graje w Tibię :) (patrz ostatnie miejsce w ankiecie ) nigdy nie spotkałem naszych sąsiadów ze wschodu :P
PS: Na tej stronie maja niezle filmiki :) |
;(;(;(;(;(;(;(;(;( myslalem ze tibia.pl wypadnie lepiej;(
|
Juupi
:cup: :cup: Gratulacje zajelismy 4 miejsce to mega sukces lepiej to niz ostatnie :cup: :cup: :P
P.S Brazylów gra dużo więcej :] |
a wg mnie to bardzo ladny wynik - ponad 14%. Zauwazcie, ze Polacy nie stanowia wiekszosci, a tylko spora grupe. dlatego w skali calej Tibii i wszystkich narodowosci (a poki co tibia.pl jest dostepna w wersji polskiej, a trudno wymagac od takiego brazyliczyka, aby znal polski, tak samo jak od polaka - znajomosci portugalskiego) ten wynik jest naparwde dobry. co prawda widac, ze polacy sa liczna grupa, ale sadze, ze gdyby byla wersja angielska strony, popularnosc bylaby wieksza rowniez u innych narodowosci.
daletgo gratuluje wyniku, ale to nie znaczy, ze mozna spoczac na laurach :] |
Moim skromnym zdaniem strona jest jedną z lepszych i powinniście popracowac nad wersją anglojęzyczną.... Wtedy bylibyście ogólnodostępni dla społeczności tibijskiej co zwiększyłoby grono waszych fanów na świecie....
Co do kwestii Brazylijczyków: Wszyscy są zgrani i zagłosowali na tibiabr, a znam przynajmniej kilkudziesięciu Polaków, którzy głosowali na tibianews, itp. Więc wniosek z tego, że Brazylijczycy są bardziej zgrani i zjednoczeni od Polaków... Ale wszyscy i tak od dawna o tym wiedzieli... Gratuluje za taki sukces ;] Pozdro Shinjix |
Troche mnie zdziwiła pozycja strony Br'owców ;/ Myślałem, że spokojnie ich wyprzedzimy :/ no cóż... takie życie. Ale ważne że udało nam się zdobyć 4 miejsce 8o w końcu tyle jest stron o tematyce Tibijskiej.
Co do sworda... zaciekawił mnie :] tyle atk i def ... huhu i jeszcze z tarczą można paradować ... Moim zdaniem to lepsze niż sam GS. Pozdrawiam PS: Pomyślcie też o wersji niemieckiej :D |
koorcze jednak poza "podium" ale i tak ładnie :D a swordzim miodzio 41 ataku i tarcza w drugiej łapie 8o swordy królują
|
Dobre i 4 miejsce :]
|
4 miejsce - super :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Sukces dla Tibii.pl z losowania z całego świata :] :] :] :] |
Ciesze się za 4 miejsce Tibi.pl :cup: :cup: :cup:
ale mogło byc lepiej Hail Polska :flaga_pl: Miki Sorcerer 21 Lev 30 Mlev Isara Cya in TIBIA |
Brawo
Poprostu
B :cup: R :cup: A :cup: W :cup: O :cup: Ale mogło być lepiej :confused: POLSKA GÓRĄ :flaga_pl: Inni dołem :P :swe: P.S. Czemu nie mogłem zagłosować?? |
Gdyby wiecej polakow mialo pacca to tibia.pl zapewnie miala by wyzsze miejsce. Gratulacje :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |