![]() |
MainLand Poczatek Hellp;)
Witam
Mam nastepujacy problem:) Po osiagnieciu 8smego levelu poszedlem dalej;) Zostalem magiem i przenioslem sie do miasta Carlin. I teraz mam takie pytania: -nie mam dosc pieniedzy zeby kupic jakikolwiek czar i jak zdobyc pieniadze. Mozna wejsc do publicznych kanalow tam sa tylko robale ktore praktycznie kasy nie daja(przynajmniej mi);) Moze mozna je sprzedawac? -Po zakupieniu tego czaru Light zacznie mi rosnac Mlevel czy musze dalej zbierac kase w taki sposob jaki mam nadzieje mi odpiszecie:) i kupowac kolejne czary i dopiero nimi walczyc. -skoro juz zostalem magiem to moze sie myle od poczatku powinno trenowac sie czary a nie walczyc gdzies tam dalej mieczem:) -moze mialby ktos chwile czasu i pomogl lub wytlumaczyl kilka istotnych spraw - bylbym bardzo wdzieczny i napewno w przyszlosci sie odwdzieczyl:) Mam nadzieje ze pytania zadalem w miare zrozumiale;) Prosze o szybka i konkretna odpowiedz na poszczegolne pytania. Pozdrawiam wszystkich. |
wbij do mnei na gg 3955373 to ci opisze co i jak
|
Słuchaj, ja na twoim miejscu przeprowadziłbym się do Ab'Dendriel. Są tam jaskinie troli, a one dają sporo kasy (stosunkowo :) ) i troche expa. Nazbierasz na jakiś czar i bez przerwy go puszczaj, żeby nabić 1 mlvl (najlepiej utevo lux :) ) a potem już powinieneś sobie jakoś poradzić :) . Nie radzę walczyć mieczem. Ale na tym poziomie nie masz innej możliwośći. Kup czar na hmmy, nabij 25mlvl i rób sd :) . Łatwo powiedzieć trudniej zrobić :) Przejrzyj ten link:
http://www.tibia.pl/spells.php?prof=2&typ=3&s=5 To pomoże ci w wyborze czarów :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |