Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Wojna na Dan00bi - Polska vs Szwecja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2505)

Gimlos 28-01-2004 15:38

Wojna na Dan00bi - Polska vs Szwecja

wszyscy ekscytowali sie tym, czy po smierci gottara wybuchnie wojna na isarze . tymczasem wlasnie wybuchla wojna na dan00bi . ogolnie bija sie vatos locos vs last section ( i sojusznicy tych gildii ), ale tak naprawde wojna ta przerodzila sie w pojedynek Polska vs Szwecja . FC nie bierze udzialu
zapowiada sie ciekawa bitwa :))

re down: http://forum.tibia.4players.de/forum...hreadid=278641

Marcin? 28-01-2004 15:50

Ciekawe ze na oficjalnym foum nic o tym nie ma. :baby:
Za to jest dluuugi temat jak to chca kilnac dalitas drainer (lev 43) i Vanessa Ice (lev 80) za PK.

Olga Sorc 28-01-2004 15:53

Prosze powiedzcie cos wiecej..Jestem z novy a tam jak narazie nie ma bitew miedzy klanami

Kael 28-01-2004 17:24

hehe wiedzialem ze do tego dojdzie ^^ a fc jusz nie ma sil zeby brac wojny kiedys byli silni i mieli tyle ludzi ze cala danOObia musiala by placic kup mi ktos bp sd to ostatni raz wlacze sorca i zaatakuje tych z last selection ^^

Keb 28-01-2004 17:48

Na jakiej zasadzie jest ta wojna? -Hi - Hi -Swe? -no
>>>>>>>>>>>>>you are dead<<<<<<<<<<<<<<

Gimlos 28-01-2004 17:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Keb
nie, po prostu wiekszosc tych ktorzy biora udzial w tej wojnie to polacy i szwedzi ;)

eerion 28-01-2004 18:08

Cytuj:

wszyscy ekscytowali sie tym, czy po smierci gottara wybuchnie wojna na isarze
Z tego co wiem jest teraz zbrojenie na Isarce w wojnie Del'Toro vs. reszta świata, lecz to nieoficjalne plotki... Gottar teraz klepie levele i skille jak szalony (zresztą on zawsze tak robi :P )

Olga Sorc 28-01-2004 19:11

Zaje**** że mi odpowiedzieliście zamiast rozwazać jakiś głupoty to powiecie o co poszło kto walczy,siła i czy bedzie ładna zadyma??

vade 28-01-2004 20:22

Cytuj:

Tak właśnie tak jest.

Jak narazie jest spokojnie. Ale większość Szwedów z venore została wybita.

Teraz bedzie trzeba podciągnąc skille aby przezyc :/

nawigator 28-01-2004 20:24

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Olga Sorc
Prosze powiedzcie cos wiecej..Jestem z novy a tam jak narazie nie ma bitew miedzy klanami
jestes pewny ? napewno ? to dobrze popatrz na forum tibia.com
bedzie wojna i to znowu
Demonic Brotherhood vs. Reuniuon of Legend

Dan the Automator 28-01-2004 20:51

Pozostaje tylko zacytować z fallouta 2 - "war, war never changes" ;).
Ta, jak i następne wojny nic nie zmienią, IMHO ogólnie wojny w tibii nie mają sensu... Blah, pozostaje tylko kibicować VL (nie myle się?)[skądś znam tą nazwe ;)]

nightkin 28-01-2004 21:00

Vade przesadzasz, mysle ze ludzi spoza VL i LS wojna nie dotknie.
Poza tym zobaczcie ilu ludzi doszlo dzis do Last Section, nawet Master the Fallen, ktory do tej pory kojarzyl mi sie z neutralnoscia. Kazdy chce zabic Shtahet :)
Edit: sprawdzilem Vatos Locos, tam doszlo dwa razy wiecej osob :P

No to powodzenia dla Vatos Locos =)

Asieks 28-01-2004 21:15

;(

Znowu wiedziałam ze sie cos szykuje:( szwedy jakies taie bardziej agresywne :] i jak sie temu dobrze przypatrzec pakuja skile do bitewki i ostrza sobie na nas pazurki:P jak bendzie tak jak na wojnie FC vs Polscy Obroncy Kazordoonu:P to szykuje sie masakra
Plx naiszcie jeszcze cos o tym

============
Asieks-Lunara-Sorc-22lvl
Asiekk-Danubia-pall-18lvl

targud 28-01-2004 21:38

Cytuj:

He Wlasnie na takiej zasadzie dzis przed poludniem bylo. Polacy przebrani na bialo czerwono (spora grupa) lazila po Venore i tylko:
- Hi
-Swe?

- YES
.....................

:D

nightkin 28-01-2004 22:45

to ja sie na bialo-czerwono przebieram ;)

vade 28-01-2004 23:43

Pharxx ja przesadzam ???:).

Czy ty wiesz co tam sie działo dzisiaj w Venore. Jak bedzie jakaś bitwa miedzy narodami wtedy wezme udział. Zrobimy obrone kazo :)

Leon snajper 29-01-2004 12:18

niestety to jusz końcówka wojny :(

zabij szwead zgwałć mu żone miejsce w niebie zapewnione :P moim zdaniem najlepsze halso na szwedów.

Bloody_Izual 29-01-2004 14:53

Fc jest osłabione bo słyszałem że Rastlin (jakoś tak) z jakimś palem się zbuntowało przeciw FC gimli uświadom mnie.

Keb 29-01-2004 14:59

Czy można jakoś uniknąć wojny i spokojnie sobie trenować np. ubierajonc się na biało ?

Olga Sorc 29-01-2004 15:22

No to niezła zadyma idzie a ja kurcze nie mam postaci na danoobi :(:( Szkoda a tak to na novej tez swensonow przydalo by sie zjechać

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13.