![]() |
Wojna na Dan00bi - Polska vs Szwecja
wszyscy ekscytowali sie tym, czy po smierci gottara wybuchnie wojna na isarze . tymczasem wlasnie wybuchla wojna na dan00bi . ogolnie bija sie vatos locos vs last section ( i sojusznicy tych gildii ), ale tak naprawde wojna ta przerodzila sie w pojedynek Polska vs Szwecja . FC nie bierze udzialu
zapowiada sie ciekawa bitwa :)) re down: http://forum.tibia.4players.de/forum...hreadid=278641 |
Ciekawe ze na oficjalnym foum nic o tym nie ma. :baby:
Za to jest dluuugi temat jak to chca kilnac dalitas drainer (lev 43) i Vanessa Ice (lev 80) za PK. |
Prosze powiedzcie cos wiecej..Jestem z novy a tam jak narazie nie ma bitew miedzy klanami
|
hehe wiedzialem ze do tego dojdzie ^^ a fc jusz nie ma sil zeby brac wojny kiedys byli silni i mieli tyle ludzi ze cala danOObia musiala by placic kup mi ktos bp sd to ostatni raz wlacze sorca i zaatakuje tych z last selection ^^
|
Na jakiej zasadzie jest ta wojna? -Hi - Hi -Swe? -no
>>>>>>>>>>>>>you are dead<<<<<<<<<<<<<< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaje**** że mi odpowiedzieliście zamiast rozwazać jakiś głupoty to powiecie o co poszło kto walczy,siła i czy bedzie ładna zadyma??
|
Cytuj:
Jak narazie jest spokojnie. Ale większość Szwedów z venore została wybita. Teraz bedzie trzeba podciągnąc skille aby przezyc :/ |
Cytuj:
bedzie wojna i to znowu Demonic Brotherhood vs. Reuniuon of Legend |
Pozostaje tylko zacytować z fallouta 2 - "war, war never changes" ;).
Ta, jak i następne wojny nic nie zmienią, IMHO ogólnie wojny w tibii nie mają sensu... Blah, pozostaje tylko kibicować VL (nie myle się?)[skądś znam tą nazwe ;)] |
Vade przesadzasz, mysle ze ludzi spoza VL i LS wojna nie dotknie.
Poza tym zobaczcie ilu ludzi doszlo dzis do Last Section, nawet Master the Fallen, ktory do tej pory kojarzyl mi sie z neutralnoscia. Kazdy chce zabic Shtahet :) Edit: sprawdzilem Vatos Locos, tam doszlo dwa razy wiecej osob :P No to powodzenia dla Vatos Locos =) |
;(
Znowu wiedziałam ze sie cos szykuje:( szwedy jakies taie bardziej agresywne :] i jak sie temu dobrze przypatrzec pakuja skile do bitewki i ostrza sobie na nas pazurki:P jak bendzie tak jak na wojnie FC vs Polscy Obroncy Kazordoonu:P to szykuje sie masakra
Plx naiszcie jeszcze cos o tym ============ Asieks-Lunara-Sorc-22lvl Asiekk-Danubia-pall-18lvl |
Cytuj:
- Hi -Swe? - YES ..................... :D |
to ja sie na bialo-czerwono przebieram ;)
|
Pharxx ja przesadzam ???:).
Czy ty wiesz co tam sie działo dzisiaj w Venore. Jak bedzie jakaś bitwa miedzy narodami wtedy wezme udział. Zrobimy obrone kazo :) |
niestety to jusz końcówka wojny :(
zabij szwead zgwałć mu żone miejsce w niebie zapewnione :P moim zdaniem najlepsze halso na szwedów.
|
Fc jest osłabione bo słyszałem że Rastlin (jakoś tak) z jakimś palem się zbuntowało przeciw FC gimli uświadom mnie.
|
Czy można jakoś uniknąć wojny i spokojnie sobie trenować np. ubierajonc się na biało ?
|
No to niezła zadyma idzie a ja kurcze nie mam postaci na danoobi :(:( Szkoda a tak to na novej tez swensonow przydalo by sie zjechać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |