Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   w/w (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2506)

Minevere 28-01-2004 17:05

w/w

Moi kochani koledzy
Czy moge jakos zagrozić kolesiowi (np ctrl+r)
który napoił mnie slime'm

i dzieki niemu zaliczyłam deatha na 3 lvl
na mainie go chyba rozszarpie
dziekuje
POMOZCIE

Kael 28-01-2004 17:15

jesli pujdzie na maina kup czar evenom zrub razem z nim duel mode popros go o to zakoleguj sie i zatakuj go czarem evenom

od kiedy to tutorowie,consulerowie i gmowie pomagaja jak ktos kogos zabil napojem 8o ?

WiQ 28-01-2004 17:40

Nikt z Cip teamu ani Gm ci nie pomoze w tym przypadu nastepnym razem dokladnie patrz co pijesz a to ze zginales wynika tylko z twojej głupoty

Magus 28-01-2004 17:48

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez WiQ
to ze zginales wynika tylko z twojej głupoty
To nie glupota tylko brak doswiadczenia.
Cytuj:

od kiedy to tutorowie,consulerowie i gmowie pomagaja jak ktos kogos zabil napojem ?
Nie pomagaja.
@Minevere
Na pszyszlosc wiedz ze zatrucie mozesz wyleczyc u niektorych NPC (np. Cipfrid w temple lub straznik na mostku), mowiac do nich "heal".

sesaj 29-01-2004 16:01

Skoro zginoles na 3 lvl to raczej nie straciles duszo rzeczy, wiec czemu od razu taki wkuszony jestes??
I na przyszlosc ufaszaj co "lykasz"

piotrek1000 29-01-2004 16:44

To ja radze(jesli zapamietales imie:
1.Przejdz na maina
2. Zaprzyjaznij sie z jakims highlvl
3. Idz z nowym kolega ubic drania :]

Kowalski 29-01-2004 16:44

Cytuj:

Skoro zginoles na 3 lvl to raczej nie straciles duszo rzeczy, wiec czemu od razu taki wkuszony jestes??
Kazdy by sie zdenerwowal :)) Nie mow ze jakby ci sie przytrafilo takie cos to bys gosciowi odpuscil :D

Gimlos 29-01-2004 17:11

for all:
Cytuj:

dzieki niemu zaliczyłam
to kobieta, wiec nie mowcie do niej w rodzaju meskim ;)
Cytuj:

evenom
co to za czar?
w razie czego to mam na hibernii jakiegos knighta ( 14 lvl bodajze ) to moge go tam polaskotac barb-axe ;) tylko nicka podaj ^^

Gonzo von Krenzel 29-01-2004 21:34

Eee, bez przesady... Ja też poległem jak zaczynałem grać w tibie bo mi powiedzieli że to dodaje życia ... .
Jak na rooku jesteś to kup antidote rune (40gp u Lily).
@gimli syn gloina:
evenom to poprostu czar zatrucia (adevo res pox). Praktycznie bezużyteczny (chyba, że dla PK zabijającego 8-9lvlowców).

behi 29-01-2004 22:09

jA TAK ZGINOLEM NA 7LVL.Koles mnie oszukal i dzieki mojej niewiedzy stracilem 500gp.

marred 30-01-2004 15:54

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez piotrek1000
To ja radze(jesli zapamietales imie:
1.Przejdz na maina
2. Zaprzyjaznij sie z jakims highlvl
3. Idz z nowym kolega ubic drania :]
Tak, jasne. Juz widze, jak jakis 84 lvl z checia sie zaprzyjaznia, tylko po to, aby aby zabic jakiegos low lvl.... Bedzie ryzykowal czaszka, dla... czego? Lootu? Jakiegos brass seta i soldier helmeta i z 200 gp?

A co do zatrucia, to nie da sie kogos zatruc, mozna tylko siebie zatruc. Jak wezmiemy butelke z trucizna i klikniemy use with na kogos, to sie wyleje na podloge, jak klikniemy use with i na siebie, to sie wtedy zatrujemy, wiec wina jest tylko tego, kto sie dal nabrac, ale czy w realu pijecie cos, co wyglada na zielone od nieznajomego?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58.