![]() |
świetne sski nie ma glupich x ciekawa akcja ogolnie gratz
|
Jeszcze aktualny stan postaci z 4/02/2005
http://img237.exs.cx/img237/1594/uoh...54414621mt.jpg |
mniamusnie
mniamusne SSy, ale mam jedno zastrzezenie, malo ich =)
more more more |
Za***iste SS'y
Screeny Mi sie podobaja ale masz troche slabe EQ jak na 40lvl:> B)
~Titania 4 Ever~ |
Co do eq to moim zdaniem jest dobre jak narazie inwestuje w uhy :)
Teraz jest era Mc i kazdy robi kilku drutowktorymi codziennie ok 10k zarabia... Ja tak nie robie moze dlatego mam slabe eq ale mam kolege ktory ma lepsze ode mnie na 15 lvlu... :S ktory wlasnie na mckach zarabia |
Nice, very nice. Tylko skille takie srednie.
NS roxx :> |
Cytuj:
|
Wypasione SS'y. Tylko zdaje mi sie 3 i 4 zle podpisane bo awanse byly o jeden level wyzej zawsze.
|
eeeee N00bland?
Właściwie co masz na myśli muwiąc n00bland? [ Jeżeli powiedziałem coś głupiego to nie besztać ]
|
Ej ty zlodzieju robiles ssy w tej samej chwili co ja i wyslales t co ja chcialem ;p.Ale niestety limit mialem i transfer diabli wzieli ;p
|
Ss
Spoko ss tylko kiepsko podpisane ;(
|
O i takie screeny lubię GRATZ :)
|
ja też chciałbym mieć taką postać :) za cholere od roku nie mogę przekroczyć 300,000 expa ;( taki pech.... ;(
spoko SSy WE WANNA MORE! |
Yo Heniek zgadzam sie ze jest moda na MC i popieram to co gadales a ss'y to moga byc tylko szkoda ze mnie nie ma. A co do tego 15 lvl co ma taki sam eq co ty to sie nie zgadzam bo ma 17 lvl :p
|
Ss'y moga byc, nawet na jednym z nich jestem :)
Co do tego 15 lvl ktory gra na mc X( . Wiem tylko tyle ze to jego trzeci char i dlatego ma takie EQ. |
spox dawaj miencej
:) |
:d:d
Hengaruś :P JA jestem na screeenie jeee hip hip :P tota ze skullem :P Niezłe hity w Vioche waliles :P Oo mój domek :P:P Screeny nice :P A przy tyym adv mlvlu chyba byłam gdzieś z boku :P Ciekawe czy wiesz kim jestem :P
Ps. Widać że niektóre niedawno robiłes ;) |
Cytuj:
|
Fajne
SS piękne, gratz leveli i skilli !! MORE MORE MORE :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |