![]() |
Ban Za Nic?! Tym Razem Fame Leonard --'
Wlogowalem sie na Pandorie (Pandoria Blader) z kumplem (Prezes Mario) ujrzelismy tlum. Arena na rooku byla zablokowana .... Nad jaskinia z jednym rotem, dobra gram uslyszalem od Klimek the Dwarf ze GM Fame Leonard jest na online na Pandorii.. Dobra wporzo wchodze w ten tlum patrze na kazdych OMFG ok 20 osob z 1 lvl blokuje arene w srodku jeszcze jakies muly +2 lvl byly dobra dobra wpadl GM! Screena niemam .. ;/ Rozmowa Wygladala tak:
Ktos Tam: GM! is me (koles ktory to zglosil) GM Fame Leonard On Pandoria: Thx you for report. GM Fame Leonard On Pandoria: Banishment, for all. Chwile po tym ujrzalem Mass Bana!!! co chwile banowalo ok 5 osob... Dobra Poszlismy z mariem na Skelety (ja 6 lvl on 7 :) ) chwile pozniej zauwazylem dymek nad nim, znikl wylogowal sie! Ale Nadal Byl W Vipach ON !!! Patrze Na Stronie Tibii -" Cytuj:
Ide Dalej za mna kilka osob ktore .. tak samo jak Mario dziwnie sie offlognely. No dalej ide na mnie pojawilo sie jakies swiatelko tak jak przy robieniu Hmm Ale Niebieskie! Wylogowalo mnie a tu Co?! http://img.photobucket.com/albums/v212/Ciemny/ban.jpg Popatrzylem na moj acc i?! -> -" Cytuj:
To Ma BYC SPRAWIEDLIWOSC ?!?!?! 1. Area Blocking! -> zalogowalem sie przy tej dziorze minute pozniej pojawil sie GM! 2. MC ?!?!?! JA?!?! MC?!? Tak niemam co ****a do jasnej cholery robic tylko zapychac kolejke i jakas ***ana arene!?!?! Niejestem jedyny! Zbanowano Nawet Kilka LOSOWYCH Ofiar Nikof niepamietam... Jeden Gm Juz sprzedal Acc. Jeden Gm Juz Banuje Polakow I jest STRONNY w walce sz vs pl Jeden Gm Kocha Banowac i Kasowac Acc... Tak Ban jest 7 dniowy ale co do ****y nedzy strace kilkanascie lvl na tym serwie! --' |
OMG... Są ludzie klamki i całe zamki :)
Ostatnio to z GM'ami więcej kłopotów, niż z nich pożytku.... Jeśli było dokładnie tak jak mówisz, to znaczy, że już 3-ciemu GM'owi coś do łba pier*******. |
To samo na Danubi!!
Mój kumpel stoi i pisze: "Teleport me!" Za to dostał bana na 7 dni. Czy to jest nielegalne? bo ja niewiem. Skoro jest takie coś zrobione, to jest chyba legalne. |
eeeee jakieś jaja sobie robią ci Gm :baby:
|
I love GM's.
Takie sa prawa, kto powiedział, że życie musi być sprawiedliwe. Jak to pewna osoba by ujęła "Niewłasciciwa osoba na niewłasciwym miejscu". Widocznie ktos z tego samego Routera grał w tym samym czasie i znalazło dwa takie same IP :/ -------- Srry ale co mi zjada kreseczki w literach :/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
lol Cipowie powinni cos z tym zrobic coraz wiecej GMów robi se jaja z gry i banuje za nic:/ mojemu qmplowi zhakowali postac a on dostal bana zato ze nie pilnowal se Acc ....
|
lol! moj kolega dostal bana w taki sam sposob, tez na pandori ;] tez zreportowal gmowi, ze jest blokowany i dostal bana za to samo co ty ;]
|
GMowie dostarczają nam, graczom, coraz to większej ilości rozrywki. Coś mi się wydaje, iż CipSpft powoli traci kontrolę nad tym co się u nich dzieje. :/ Powinno się coś z tym robić. :|
|
Poprostu znalazles sie w niewlasciwym miejscu w niewlasciwym czasie
|
lól
Niech zbanuja bubble a nie takie pozadne osoby jak my ! :D
|
Cytuj:
Maskotka Cipsoftu (co nieznaczy ze traktuja ja jak laleczke ;] ) Janice z HongKongu 201 lvl Elite Skille Niezbyt Dobre Wiec raczej bana niebedzie ;/ Off's kolejny ;'] Cachero Niedlugo Pobije BUBBLE !! :> Jak Go Zbania za to To Cipy Na Stosie Spalic !! ;] Gm Tez :) ! xD Ma !!! 193 lvl Master Scor !!! Serw niepamietam jaki XD wiem ze non pvp ;( Ma Cos Ok 1 lvl na 2-3 dni |
Lol
Cytuj:
|
lol?