![]() |
Wasze screny
Dacie jakies fajne screny np. polowan,eq,stuff itp.
|
OMG, człowiek może sam byś coś dał??!! :confused:
|
JA SIE CHYBA POWIESZE!!!
(a tak btw: stuff i eq to to samo) |
O nie.... te forum mnie zabije!!
|
<plask>*
*Odgłos plaśnięcia ręką o czoło. |
<Krabumstrzask>*
*Odgłos upadającego człowieka z krzesła. |
Twoj inteligetny i bardzo blyskotliwy pomysl oniesmielil mnie!! bravo dla tego pana... off topic
|
*lulaj ze...
czlowieku czy ty naprawde jestes taki p000sty w srodq? ROZEJRZYJ SIE lame....plx........ me evul.... delete topic |
Cytuję:
Mam ci do powiedzenia 3 słowa i literę. H** ci w d*** :) a tak ps... R O T F L |
ban plx
Jest takie urządzenie nazywa sie ono "Myszka" jeśli nie wiesz co to poszukaj w encyklpedii i masz tam 2 klawisze prawy i lewy naciskasz lewym i pokazują ci sie skreny ;)
proponuje banisha |
czlowieku rozbrajasz wszystkich . dal bys najpierw jakiegos screenka z huntem albo z czyms co tam chcesz. temat MOZE bysie rozkrecil. a tak poza tym to poszukaj sobie tematow z jakimis huntami. jest ich pelno
|
Na tym forum powinny być bany za debilne tematy, bo bez tego to się chyba nie obejdzie.(a może takie bany już są:P)
|
Myślenie bardzo boli? X(
|
Ten temat powinien byc juz skasowany a koles zbanowany X( X( X(
|
Omg
nie no ....... ziom jst mocny.....prosze podaj nicka twojego
chara wbije sie na twoj swiat i cie zjade plxx powiedz... i tak trenie twoim knighttem teras to moge poswiecic kilka dni na zdolowanie nooba zeby nie gral..... czemu zawsze noob zakladaja tematy.... jak mam zamiar pogladac dobre screeny :( |
<klik>
wlasnie wylonczam to forum X( |
<trzask, Auuuuu, pii pii>
spadłem z krzesła prosto na psa, który obszczekiwał ten temat... biedak ;( delete topic, ban, i inne X( X( X( X( :kat: - to z nim zrobić!! :ban: -to też!!! :glupek: -to o nim... :wiking: -oto ja! :cyclops: -wygląd tego, co zrobił ten topic :berserk: -znowu ja :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |