![]() |
Star Wars: Knight of the Old Republic
Jak widzicie w temacie chcę tu pogadać o SW:KOTOR bo jast to gra godna największej uwaki, świetny rpg w świecie gwiazdych wojen polecam każdemu i dzielcie się swoimi przeżyciami z tej gry,
ja na razie mam 3lvl tylko ale dech w piersiach zapiera walka na te zwykłe miecze ataki z wyskoku itp. naprawde super, ale strzelanei z dwóch blasterów też jest niczego sobie widowiskowe :) ;) |
Slyszalem o tej grze - skad ja wziasc ?? Wszyscy ja zachfalaja a ja jej nie widzialem nigdy :(
|
Cytuj:
Knight Of The Old REpublic (KOTOR) gra RPG w świecie Star Wars.. Ja osobiście widziałem narazie tylko u kolegi ale zaniedługo też sobie sprawie :P |
Cytuj:
:elf: 8o |
Gra fajna,ale krótka...przeszedłem ją w 24 godziny...
|
fajna gierka przechodzilem ja ze 4 razy :p
|
Słyszałem, że ktoś przeszedł tą grę w 3minuty -.-' i nawet zamieścił filmik dokumentujący to w necie. Ma ktoś może namiary?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic przeszedlem 1 czesc fajna gra za 2 juz mi sie nie chce zabierac:P |
Właśnie też w to mi się wierzyć nie chce.
Jest taka strona z filmikami z szybkim przechodzeniem gier (quake z 15minut etc.), problem w tym, że zapomniałem adresu -.'. |
Ja przeszedlem 2 razy i pare razy do polowy.Bo probowalem roznym umjejetnosci postaci i uznalem ze obronca najfajniejszy;] gralem postacia na 2 blastery potem malo skuteczne;( ,na karabin blasterowy potem jeszcze mniej skuteczny od blasterow.Straznikniem gra sie jako tako a tym co sie na mocy jedi skupia(zapomnialem nazwy)to mi sie niepodobalo bo zeby miec mniejszy koszt uzywania dobrych mocy ofensywnych to trzeba miec punkty ciemnej strony mocy.A ja nielubie grac zlymi postaciami:P
A czy 2 juz wyszla bo jj nigdzie w sklepie znalezdz niemoge:( |
Cytuj:
P.S: Jeśli z niewadomych przyczyn nie działa Ci strone google.pl a w sklepach nadal nie ma 2-giej części,to TUTAJ możesz zamówić tę grę. |
Stronka
oto stronka z najszybszymi http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html
|
Cytuj:
przysiegam |
To jest prawda! 3 minuty! Grałem w tą gierkę, zajebista ;)
|
@offtpic
Cytuj:
@topic StarWars KOTOR jak i KOTOR2 to mioooodzio, nie ma co ukrywać - klasa sama w sobie ;] jednak wole całkowicie "siepane" StarWars Jedi Outcast oraz Jedi Academy :D |
Cytuj:
Topic: Obywda Kotorki fajne, ale II wymiata xD Heh miałem tylko problemy z pokonaniem Kreii bo mnie na 44lvl zdejmowała na 6(!) hitów :P, ale jakos sie udało xD |
@Up:
Jak ja grałem w KotORa II to Kreie zawsze rozwalałem lighthingiem. Jedi Master + wysoka mądrośc + odpowiednia umięjętnośc medytacji = 2-4 hity i po kłopocie. (33~ lvl). W akcie ostatecznej rozpaczy, błagam kogoś o pomoc. Jak przejśc te pierdolone ryby na Manaan ? Nigdy mi się to nie udało, a chce przejśc KotOR'a bo Bastila obiecała, że po wykonaniu swojej misji pomyśli o związku ;d |
Jestem fanem Star Wars i przeszedłem całego KOTORa 2. Karea (czy jakoś tak :p ) była dość prosta (jest pewna taktyka na jej latające miecze ;) ) i szkoda mi było że to już koniec :(
|
Pamietam tą grę jakbylem ja jeszcze zafascynowany to gralem w to po okolo 3h dziennie.Dosyc szybko ja przeszedłem bo fabuła jest dosyc liniowa a przechodzenie jej innymi klasami znowu jest nudne :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |