![]() |
niezłe ssy (jaki loot i skille??)
|
ss
SS same w sobie fajne tylko dragi mogłyby być żywe
|
Ehm, mam pytanie... czemu niektóre screeny s± wklejone po parę razy? (np. ten z "pozdro dla tibia.pl" albo advance w lvlu) Przez to strona się 2x dłużej ładuje...
Screeny spoko, ale i tak z tob± na dragi nie pójdę :) hail Temple of Doom ~dobrze wiesz kto ;) A, zapomniałem... znowu smoki, to się już zaczyna nudne robić B) |
1. Po co wklejales ss'y po kilka razy ?? :baby:
2.Calkiem niezle :] 3.Powiedz jaki loot ogolny byl bo nie wiem czy ten co jest okazany to loot koncowy 4.Skills plss twoj i blokera Pozdro! ;) ------------------------- Nick : ******* Server : Jamera Level : 13 Skills : 54/54 M lvl : 3 |
Moze i nudne , ale mi sie nawet podobaja :) .Zamiesc wiecej jesli bedziesz mogl.
|
spoko SSy, nawet fajne :) lepsze niz moje... NA SERIO MÓWIĘ!! X(
aha, czy ktokolwiek zauważył, że używa go¶ć TibiaGG?? :P |
Dzięki za wszystkie komentarze a moje skile to 72/43 a mojego kolesia to niepamiętam...
Aha to prawda.. uzywam TibieGG i za to sry... |
Nie musisz nas przepraszac, bo nam to nie szkodzi~~
Wazne, ze ci to nie przeszkadza... ;) (tylko ostroznie bo za uzywanie NGG grozi ban) |
Lol
Ee blokera masz do dupy -.-.2 fotki jak stal przodem i do tego goni draga majac ze sob± palka...zalosc,loot do dupy ale gratz pomyslu i fotek choc widzialem lepsze..
|
czy ja mam deżawi??
widze zdjecia podwojnie poco wklejales 2 razy?? gz lvl a fotki do dupy ja radze zamknac temat z powody ze zdjecia do dupy |
Witam.
Nie powinniscie bluzgac go za to ze beznadziejne ssy ;-) to nie ladne. Btw. Powiedzcie mi kto nie uzywa Tibia GG - Las rak - nikt ;). Tylko dziwne ze ja mam troszke ssow jak widac perfidnie znane osobistosci Isary - Morgasa, Mediota i kilku jeszcze ktorzy bardzo ladnie uzywaja Tibia GG lub innego programu ulatwiajacy gre - swiatlo :-) Aimboty oczywiscie tez. Jak ktos kiedys dostawal od Damgratha z roznych run to wie jak to dziala ;-). Perfekcyjne PvP ;-). |
Gz
Spoko ss , y mam Pytanie do was !! Wiec gdy sie wykonuje anilihatora to trzeba wybic te 2 demony co stoja na przejsciu ? czy wszystkie? Plis odpiszcie
z Gory dzieki za odpowiedz |
Cytuj:
P.S. Offtopic ;-) |
Thx
Cytuj:
Dzieki za odpowiedz :) to spoko ze tylko te 2 ale powiedz mi dlaczego trzeba zabic wszystkie gdy sie spelnia te warunki ? Co drzwi sie nie otworza czy co ? Ale dzieki za odpowiedz wogole :D |
Cytuj:
Pozdro p.s. rozpisalem sie... ;p |
moze byc
nudne bo caly czas to samo a i jescze bniektore ssy widzialem po 3 razy (te same) :blazen: |
gdzie to jest?
|
Kolejny IDIOTA który uzywaq tibi GG.Chcesz aby ci hakli postac????
|
Wszytko fajnie...
... ale przy atakowaniu draga stoisz jak ostatnia ciota co widac 2 razy bo dostales f-wave LOL
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |