![]() |
Hellgate
Mógłby ktoś wyjaśnić co to jest Hellgate? Powiedzcie gdzie to jest, co to jest i jakie tam są potworki. ;(
|
poszperaj troche :P
http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=133468 |
13 Miasto Ab'Dendriel+ Hell Gate:
Poziomy wyżej: Elf. Na powierzchni: Snake oraz Elf. Pod ziemią: Rat, Snake, Troll, Scorpion, Skeleton, Rotworm, Elf, Elf Scout, Ghoul, Slime, Beholder, Elf Arcanist, Demon Skeleton oraz Giant Spider. by Hege HellsGate- Wrota Piekieł znajdziesz tam swietne miejsce do expa dla palla i sorca- duzo miejsca, duzo DSow -temat mozna zamknąc- |
x]
Nie zapomnijmy dodac , ze potrzebujemy klucza aby wejs do 'bramy piekla';)
|
Ja też za bardzo nie jestem obeznany z tym HellGate... Mój brat kiedyś błądził po podziemiach AB goniąc PK i nagle wszedł w jakiś teleport...
No i wtedy zaczęło się "piekło" :D... Spotkał GSy, DSy, ghoule, gdzieniegdzie beho, czy to właśnie jest HellGate? Aaa... i jeszcze jedno... Jak wyjść z HellGate? mój brat nie mógł znaleźć wyjścia więc rzucił się na grupę DSów i za chwile miał darwmowego teleporta do świątyni :D... jakie jest inne wyjście z tych jaskiń? :D |
To sie wlacza mape i sie idzie :P wczoraj akurat bylem w hellgate :D zwala z gs'em byla:D a Zeby wyjsc tzreba przejsc cale Hellgate i wychodzimy niedaleko Ab:P
|
ja mam problem nei otwiera mi tej mapki wogule nic nei widze obrucz malego paska i to wlasnei teraz kiedy sie dowiedzialem o hell gate plx dajcie linka do mapki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |