![]() |
Master sroc 20 lvl /30 magic
Witam jestem 20 lvl master sorcer z 30 mlvl i mam pytanie czy wyrobie sie na larvach (mysle tu o strzelaniu z hmm , moze jakis summon) . doradzcie
pytanie 2 . czy to mi sie oplaci pytanie 3 . Gremilin napisal ze w ksiazce napisane jest jak dojsc do krypt ale gdzie sa te ksiazki ( to nie qest spoling) |
Nah.
Larvy najlepiej bic recznie z dosc dobrym eq. Uzywanie run to strata kasy, expa. Bij je jak roty, nie dopuszczaj wiecej niz 2. |
Bedzie dla ciebie lepiej jesli bedziesz bil roty. Larvy moga zatruc i niepotrzebnie bedziesz tracil mane na antidote. Lepiej bij roty i rob w tym czasie runki.
|
Drag
Idź na draga xD
Próba POSTA :) |
....
Moje doświadczenia:
1. Nigdy nie dopuszczać (w miarę możliwości) do siebie więcej ni 1-2 larvy. 2. (@ ktoś tam up) Na larvach się nie antidotuj, tylko jak ci zjadą hp dp 40 -50 to wrzucasz exura vita. 3. NIe wal z hmm ani nie wolaj summonów, tam są wąskie korytaże i z summonem jest do d***. 4. Zarobek może i słaby ale exp jest niezly. |
Nie wiem jak ty ale dla mnie niepowinno sie pokazywac wystepowania tombow.
Nie po to zawalalem 9 godzin z lopata, zeby nagle kazdy wiedzial gdzie to jest. |
Cytuj:
|
pytanko...
Aktus mam pytanie od jakiego lvla i jakich skilli oplaca sie na tomby chodzic zeby nie zaliczyc deda??(jam jest pall 11lvl skillz:60/47) :baby: :baby:(wiem ze w podpisie mam inne ale podpis jest stary juz:P)
|
Cytuj:
PS. slyszalem glosy krytyki odnosnie pokazywania gdzie sa tomby. spowodowanie to bylo "quest spoilingiem" na tych screenach nie ma pokazane co gdzie i jak trzeba zrobic. dla przykladu pragne jeszcze dodac, ze jezeli chodzi o mape ank tez powinna byc zabroniona poniewaz jest zaznaczone miejsce 2 questow ( nie bezposrednio, ale sa ) |
Panowie nie robcie takeigo offtopicu!!
Ja nabilem na larvach 10 lvl moim sorciem ostatnio, wiec moge cos o tym powiedziec.Moim zdaniem jest to najszybszy exp na tym lvlu dla sorca,chociaz ja expilem tam od 13 ,ale to juz taki szczegol.Nie uzywaj zadnych antidotow , tylko czekaj jak ci hpa spadnie do 20-30 hp i exurke walisz.I nie dopuszczaj wiecej niz dwie bo beda w cienie wchodzic jak maslo.A i kup sobie jakis secik w miare dobry ja mialem p-seta, g-shielda d-hammera- ale mzoesz tez z w-hammerem. To chyba wszystko Pozdrawiam |
thx Khazad:):)
wielkie THX Khazad:):):)wybieram sie na tomby co by kilka SSkow bylo :evul: :evul:
Edit:Sorki za Offtopic :p :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |