![]() |
Tibia corner.
Otusz ;) w Super Hiper Extra super E-zinie zwany Tawerna RPG, który jest do ściągnięcia lub czytania on-line na stronie internetowej (www.tawerna.rpg.pl)
jak i również do instalacji na płycie super hiper extra super CZASOPISMA (nie gazety) CD-Action, ruszył kącik tibijski zwant tibia corner (hmm.. nie wiem, dziwna nazwa ;) ) jeśli chcecie pomóc w tworzeniu skontaktujcie się z człowiekiem (czy tam elfem) zwanym Souljah. Jego mail to: [email protected]. Jednak jeśli wyślecie Maila to czekajcie cierpliwie bo ja czekam już chyba trzeci dzień na odpowiedź :) .Wszelkie pytania umieszczajcie w tym temacie bądź na PW. Edit: coś widzę że nikt nie jest zainteresowany :`( ( XD ) |
odświeżu odświeżu odświeżu
PS: w chwili pisania posta coś naczelny na maile nie odpowiada |
Ufffff...Ile usub tu napisalo uffff..az sie zsapali xd
|
Zapomniałem napisać że naczelny kącika nie żyje(żartuje, chociaż mogę mówić prawdę xD, niewiem , w każdym razie nie odpowiada na maile i nie prowadzi kącika, szkoda że niewiem co z nim jest). Heh. Ależ zemnie zapominalski. oh uh ah.
|
Sprawdzilem, cos mnie nie przekonala to super exxxxxkstra hiper giga mega sprawa nie przekonala:]
|
Tibia Corner znów ożyła. Ściagnąć możecie ją ze strony www.tawerna.rpg.pl.
Znajduje się ona w kąciku w dziale cRPG. Tylko niewiem dlaczego niema mojego txtu :/ |
Fajnie, że jak włączam www.tawerna.rpg.pl pisze NIE MOZNA ODNALESC STRONY....
|
Więc coś ci się skopało bo umnie link działa. :P
|
Odświeżam. :P
|
No jush jest dobrze... Działa mi, ale gdzie jest ten kącik? Jak mam go znaleść? Jak korzystam z przycisku przeszukaj TRPG i wpisuje Tibia, to pisze, ze nie znaleziono zadnych wynikow....
|
http://www.tawerna.rpg.pl/dane/trpg/...spis.html#crpg
Wystarczy wziąć archiwum TRPG i tam ściagnąć albo czytać online najnowszy numer. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |