![]() |
Tak kończą ci co się nie dzielą pizzą :D 1st fake
|
Najlepsze jest chyba to że ten na łodce chyba wiosłuje rękami... :) Piranie rules!!! xD Fajny fake-pomysł: 8/10 wykonanie: 10/10.
EDIT: Czyżbym był pierwszym komentującym? |
Eeeee... Według mnie: Dno, klapa, gorzej byc niemogło. Nieciekawy fejk. Jedyne co mi sie podoba to rekin bo dosc fajnie poszedł. Słaby pomysł wykonanie srednie. Ogolna ocena 3/10.
|
Niezly fejk, orginalny pomysl, dobre wykonanie 8/10
@Charlotte Makantana To chyba rekin, a nie pirania :P |
No cóż gusta bywają różne :) komentujcie dalej plz :)
|
Fajny fejk :D DObre wykonanie i pomysł 9/10
|
Pomysl: ...Ok
Wykonanie: Podoba mi sie, ladnie wklejone przedmioty i podobne do grafiki Tibii, ladne cienie, ogolnie jest dobrze. :) Tylko ten rekin... Bardziej mi przypomina black sheepa niz rekina :S |
Eeee... no niby fajne. Pomysł najs. Wykonanie też nie złe.
Pomysł: 7/10 Wykonanie: 6/10 |
I o co tu biega?
Jedna ja pizze a drugi płynie łódka i go rekin goni... lol Ocena: 1/10 (1 za dobre chęci) |
@up zobacz jaki jest temat to zrozumiesz , ten w łódce się dzielić nie chciał więc spotkała go kara :).
Wiem rekin lekko niedorobiony przyznaje ;] |
nie kapuje...
ale pomysł świetny! :D |
no super :] a tamtego kolesia pożre ?? XD
|
mam pytanie: czy to jest zrobione po cześci w OTS ?? chodzi mi o "tło" czyli zabudowania.
|
niejest zle , moglo byc lepiej
ocena 7,5/10 |
1.Nie pozre go bo to mój mąż XD
2.SS nie pochodzi z OTS tylko ze zwykłej tibi domek ten znajduje się na południe od troll caves blisko thais :D zajęliśmy go bo oboje ejstesmy facc :D a nikt tam prawie nie chodzi, co do fake'a to nie było tylko dorysowanie pizzy i ludzika w łódce i rekina ,usuwałam też osobę która siedziała naprzeciwko i parę krzeseł jak widać na faku nie ma po nich śładu chyba nawet nikt nie zauważył że tam były ,mogę nawet dodać tu ss jak wyglądał fake przed przerobieniem. |
a mi sie podoba grafa pizzy i ze koles reka wiosluje...
...wyjmuje reke a jej nie ma a potem widzi rekina z jego reka ;] ogolna ocena 9/10 |
Cytuj:
|
Niezły pomysł :), ale zdaje mi sie że ta łudka ma dziure :P...
|
Nie no za niedzielenie sie pizza to powinien tam wpasc bez lodki ,spoko nawet ocena ogolna 7.5\10
Kurde narobilem se apetytu na pizze przez tego fejka ;) |
Hehe nice ;] pomysł niezły i wykonanie też niezłe :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |